Маленькі історії про великі істини. Права та свободи дитини

Маленькі історії про великі істини. Права та свободи дитиниНазва: Маленькі історії про великі істини. Права та свободи дитини
Автор: Гавриш С.Б.
Гриф Міністерства освіти: Рекомендовано МОНУ
Мова: Українська
Сторінок: 160
Рік: 2010
Видавництво: Генеза

Ця книга допоможе у проведенні позакласних занять за навчальним планом загальноосвітньої школи з учнями початкових класів та підліткового віку. У ній розповідається про різні епохи, держави, народи в їх ставленні до прав і свобод дитини. Головне для людини — виховання поваги до прав і закону як основи демократії.
Ця книга написана для класних і позакласних форм роботи за навчальним планом загальноосвітньої школи з учнями початкових класів та підліткового віку. У ній доступною дітям мовою описується історія різних епох, держав, народів з погляду ставлення до прав і свобод дитини. Разом з гармонійно переданим духом часу книга приведе маленьких читачів до аналізу власних можливостей та зобов’язань, до більш глибокого розуміння минулої доби і сучасних проблем охорони дитинства. Головне – виховання поваги до прав і Закону як стрижня демократії. Її можна назвати несподіваним виданням і для дорослих, оскільки вони знайдуть для себе багато відповідей на вічні запитання про стосунки батьків та дітей.
\»Правова культура особистості, як і культура взагалі, формується в дитинстві,\» – саме ці слова С.Гавриша є ключовими для оцінки книги.

Скачать Маленькі історії про великі істини. Права та свободи дитини с turbobit.net

Оцените статью
Adblock
detector