журнал Колосок 2006-2010

журнал Колосок 2006-2010Назва: журнал Колосок 2006-2010
Жанр: диск із пятирічною передплатою журналу „КОЛОСОК”
Формат: мультимедійний диск
Розмір: 625 мб

На сторінках журналу ми познайомимо вас з історією винаходів і розповімо про знаменитих людей у дитинстві. У журналі ви знайдете головоломки й логічні задачі, дізнаєтесь про найбільші космічні тіла й найдрібніші живі організми, познайомитесь з вашими ровесниками, які досліджують природу.
Природа завжди з нами, завжди поруч. Треба тільки почути її, адже п’ять почуттів – зір, слух, нюх, смак та дотик – у нас для того, щоб насолодитись запахом квітів, почути шелест лісу, побачити незрівнянний захід сонця, відчути силу вітру, пізнати смак щойно зірваної суниці. Але не тільки…
Щодня природа загадує нам незліченну кількість загадок. Інколи людям здавалось, що вони ось-ось знайдуть усі розгадки. До нас дійшли легенди про сміливців, які намагались вивідати таємниці землі й неба, щоб зробити людей щасливими.
Грецький міф розповідає про Прометея, який подарував людям вогонь, вавілонська легенда – про Етапа, який намагався добути для людей цілющу траву – ліки від усіх хворіб, а Ікар мріяв щоб люди могли літати як птахи.
Легенди стають дійсністю, бо природа щодня підказує сотні розгадок, треба тільки побачити їх! У журналі постійно діятиме рубрика \»ОКО”. Надсилайте до неї фотографії рослин, тварин, технічних споруд, пейзажів вашої місцевості, явищ природи, словом, усе цікаве, що вдалось \»увіковічити” вашому фотоапаратові. У рубриці \»ЗОЛОТИЙ ОЛІВЕЦЬ” ми друкуватимемо ваші найкращі малюнки з природничої тематики. Нас цікавить ваша думка про все на світі, і тому в \»КОЛОСКУ” є рубрика \»ДАВАЙТЕ СПЕРЕЧАТИСЬ!” З вашою активною участю журнал буде цікавішим для всіх.
Обов’язково пишіть нам, про що ви хочете довідатись зі сторінок \»КОЛОСКА”.
Сподіваємось, що журнал буде цікавим і для дорослих членів родини, бо він цікавий
для нас.
А зараз – загадка. Розгляньте добірку фотографій і спробуйте знайти найважливішу спільну ознаку усіх зображених об’єктів.
Приємного читання!

Скачать журнал Колосок 2006-2010 с letitbit.net

Скачать журнал Колосок 2006-2010 с vip-file.com

Оцените статью
Adblock
detector