«Електронний атлас з Географії України 8-9 клас»

"Електронний атлас з Географії України 8-9 клас"Название: \»Електронний атлас з Географії України 8-9 клас\»
Серия: Електронні енциклопедії та атласи
Розробка: \»ІПТ\»
Формат: rar (+ 5% на восстановление)
Размер: 142.49 Мб
Язык: украинский (українська мова)

Описание: до Вашої уваги пропонується CD-видання, що має технічні можливості та інформативну базу для вивчення відповідного курсу географії. Програма оснащена функціями масштабування і \»мандрування\» картою, які полегшують роботу з фрагментами карти і надають можливість отримання як загальної, так і більш детальної інформації. До кожної карти подано тексти-коментарі, що доповнюють і конкретизують відповідну картографічну інформацію. Наявність запитань за змістом видання допомагає користувачеві здійснити самоперевірку. Додатково CD оснащений блоком \»Регіони\», в якому подано карти, загальні відомості і статистичні дані на всі області України, Автономну Республіку Крим, а також Київ і Севастополь. Наведений матеріал призначений для вивчення географії свого регіону.

Видання містить:
Тематичні карти, які відображають географічне положення України, етапи формування її території, державний устрій, природу та ресурси, населення, промисловість, зовнішньоекономічну діяльність, екологічний стан території країни. Тексти, таблиці, діаграми, що коментують і доповнюють інформацію, подану на картах.
Ілюстрації: природа, історичні об’єкти, пам’ятки культури і промисловість України.
Запитання за змістом видання, що дають можливість користувачеві здійснити самоперевірку.

У програмі передбачена можливість експорту елементів змісту атласу (тексти, ілюстрації, карти) і Word та інші Windows-програми з подальшим виведенням на друк. Цю функцію можна використовувати при підготовці рефератів та інших індивідуальних робіт. Атлас географії з картами \»Україна та її регіони\» виготовлений на замовлення Науково-методичного центру організації розробки та виробництва засобів навчання Міністерства освіти і науки України.

Оцените статью
Adblock
detector