Brown Bear: English for Communication — A Collection of Communicative Tasks for Primary School

Brown Bear: English for Communication - A Collection of Communicative Tasks for Primary SchoolНазвание: Brown Bear — English for Communication: A Collection of Communicative Tasks for Primary School // Коричневий Ведмедик — Англійська для спілкування: Збірник комунікативних завдань для початкової школи (перший рік навчання)
Авторы: Биркун Л.В., Колтко Н.О.
Издательство: Київ: Т-во \»Знання\»
Год издания: 1998
ISBN: 966-7293-37-8
Язык: Украинский/Английский
Формат: pdf
Качество: хорошее
Количество страниц книги: 167
Размер: 12.7 MB / 12.1 MB в архиве (+3%)

Аннотация:
Данное пособие представляет собой великолепный сборник коммуникативных заданий для обучения английскому языку в начальной школе и содержит 125 игр, стихотворений, рифмовок и песен, которые сопровождаются дидактическим материалом в объеме 90 страниц. Станет отличным помощником всем учителям, преподающим английский язык в начальной школе.

Описание на украинском языке:
Навчально-методичні матеріали посібника побудовані на основі адаптації завдань аутентичних курсів до психолого-педагогічних умов вивчення англійської мови на першому році навчання у початкових школах України.
Основні типи завдань посібника можуть бути використані на заняттях з будь-якої іноземної чи рідної мови, їх можна також адаптувати до різних ступенів навчання.
Завдання посібника можуть використовуватися учителями у тій послідовності, яка необхідна для реалізації робочих програм та календарно-тематичних планів відповідних типів шкіл.
Картки з малюнками, цілісними текстами, окремими словами, цифрами та буквами алфавіту доречно копіювати і наклеювати на цупкому папері. Це значно збільшить дидактичні можливості навчального матеріалу.
\»Коричневий ведмедик\» є ресурсним посібником навчально-методичного комплексу для першого року навчання в початковій школі \»ABC WORLD\».

Оцените статью
Adblock
detector