Мерзляк А.Г. — Алгебра 11 клас

Мерзляк А.Г. - Алгебра 11 класАвтор:Мерзляк А.Г.
Название: Алгебра 11 клас
Издательство: Гимназия
ISBN:978-966-474-165-8
Год: 2011
Формат: PDF
Размер: 63МВ
Страниц:263
Язык:Украинский

ЛЮБІ ОДИНАДЦЯТИКЛАСНИКИ!
У цьому навчальному році ви закінчуєте школу. Ми маємо надію, що ви не розчарувалися, обравши нелегкий шлях навчатися в математичному класі, і сподіваємося, що отримані знання стануть для вас надійним підґрунтям в опануванні майбутньою професією.
У цьому навчальному році ви продовжите вивчати математику за поглибленою програмою. Це не просто. Потрібно бути наполегливим і завзятим, уважним і акуратним, при цьому найголовніше — не залишатися байдужим до математики, а любити цю красиву науку. Сподіваємося, що ви з інтересом будете засвоювати нові знання. Маємо надію, що цьому сприятиме підручник, який ви тримаєте. Ознайомтеся, будь ласка, з його структурою.
Текст підручника розділено на сім параграфів, кожний з яких складається з пунктів. У пунктах викладено теоретичний матеріал. Особливу увагу звертайте на текст, виділений жирним шрифтом. Також не залишайте поза увагою слова, надруковані курсивом.
Зазвичай виклад теоретичного матеріалу завершується прикладами розв\’язування задач. Ці записи можна розглядати як один з можливих зразків оформлення розв\’язання.
До кожного пункту підібрано задачі для самостійного розв\’язування, приступати до яких радимо лише після засвоєння теоретичного матеріалу. Серед завдань є як прості й середні за складністю вправи, так і складні задачі.
Якщо після виконання домашніх завдань залишається вільний час і ви хочете знати більше, то рекомендуємо звернутися до рубрики «Коли зроблено уроки». Матеріал, викладений там, є непростим. Але тим цікавіше випробувати свої сили!
Бажаємо успіхів!

<!—FFriend—>Скачать с depositfiles.com<!—EndFFriend—>
<!—FFriend—>Скачать с turbobit.net<!—EndFFriend—>

Оцените статью
Adblock
detector