Нелин Е.П. — Алгебра 11 клас

Нелин Е.П. - Алгебра 11 класАвтор:Нелин Е.П.
Название: Алгебра 11 клас
Издательство: Гимназия
ISBN:978-966-474-144-3
Год: 2011
Формат: PDF
Размер: 54МВ
Страниц:453
Язык:Украинский

Підручник з алгебри і початків аналізу спрямований на реалізацію основних положень концепції профільного навчання та організацію особистісно-орієнтованого навчання математики в загальноосвітніх навчальних закладах. Матеріал відповідає чинній програмі з математики для класів академічного та профільного рівнів, а також може використовуватися в класах з поглибленим вивченням математики.
Підручник орієнтований на підготовку учнів до успішної здачі державної підсумкової атестації (ДПА) та зовнішнього незалежного оцінювання (ЗНО) з математики.
Дорогі друзі!
Пропонований підручник для 11 класу є продовженням підручника «Алгебра і початки аналізу» для 10 класу. В 11 класі розглядається принципово нова частина курсу — початки аналізу. Математичний аналіз (або просто аналіз) — галузь математики, яка була сформована у XVIII ст. і відіграла значну роль у розвитку природознавства: з\’явився потужний, досить універсальний метод дослідження функцій для розв\’язування багатьох прикладних задач. В 11 класі буде розглянуто показникову та логарифмічну функції, елементи комбінаторики, теорії ймовірностей і статистики, які широко застосовують у найрізноманітніших галузях знань.
Структура підручника для 11 класу аналогічна до структури підручника для 10 класу. Нагадаємо, як користуватися підручником.

<!—FFriend—>Скачать с depositfiles.com<!—EndFFriend—>
<!—FFriend—>Скачать с turbobit.net<!—EndFFriend—>

Оцените статью
Adblock
detector