Бевз Г. П., Бевз В. Г. — Геометрия 8 класс

Бевз Г. П., Бевз В. Г. - Геометрия 8 классАвтор:Бевз Г. П., Бевз В. Г.
Название: Геометрия 8 класс
Издательство: Вежа
ISBN:978-966-7091-72-9
Год: 2008
Формат: PDF
Размер: 27МВ
Страниц:262
Язык: Украинский

Шановні восьмикласники!
У сьомому класі ви почали вивчати систематичний курс геометрії, у восьмому класі продовжите її вивчення. І в цьому вам допоможе підручник. У кожному параграфі підручника є теорія і задачі. Читаючи теорію, основну увагу звертайте на слова, надруковані курсивом і жирним шрифтом.
Курсивом виділено геометричні терміни, назви понять. Потрібно вміти пояснювати їх зміст, наводити відповідні приклади. Жирним шрифтом надруковано важливі геометричні твердження, зокрема теореми. Їх треба розуміти, вміти доводити і застосовувати для розв\’язування задач. Закінчення доведення теореми позначено значком О. У кожному параграфі підручника виокремлено рубрику *Для допитливих». Вона містить додатковий пізнавальний
матеріал і допоможе вам зацікавитися геометрією. Щоб перевірити, як ви зрозуміли і запам\’ятали новий теоретичний матеріал, спробуйте відповісти на запитання і виконати завдання з рубрики «Запитання і завдання для самоконт-
ролю», яка є в кожному параграфі.
Щоб опанувати курс геометрії, треба навчитися розв\’язувати задачі. Ознайомитися з різними способами розв\’язування задач допоможе рубрика «Виконаємо разом». Радимо розглянути задачі цієї рубрики, перш ніж виконувати домашнє завдання. Номери задач, рекомендовані для домашньої роботи, виділено значком.
Задачі і вправи в підручнику поділено на чотири групи:
«Виконайте усно», група А, група Б і Задачі для повтореная». У деяких задачах виділено жирним шрифтом важливі твердження, їх корисно запам\’ятати.
Зміст

Оцените статью
Adblock
detector