Ведення нормальних пологів (Normal Delivery Process)

Ведення нормальних пологів (Normal Delivery Process)Автор: проф. Камінський В.В., проф. Макарчук О.М., доц. Краснов В.В., ас. Зеленська М.В.
Размер: 632 MB
Год издания: 2007

Даний посібник рекомендовано центральним методичним кабінетом з вищої медичної освіти МОЗ України (протокол №4 від 24.12.2007). Він структурований відповідно до нових принципів трансформації знань, базується на наказах МОЗ України та отримав схвалення вітчизняних і закордонних експертів.
Даний посібник створений за сприяння Україно-Швейцарського проекту \»Перинатальне здоров\’я\». Цей проект проходить під керівництвом Міністерства охорони здоров\’я України. Проект заснований Швейцарською агенцією розвитку співробітництва. Швейцарський центр міжнародного здоров\’я здійснює технічну допомогу в реалізації проекту.
Посібник орієнтований на підтримку самостійної роботи та професійного розвитку студентів медичних вузів, закладів (факультетів) післядипломної освіти, лікарів первинної та вторинної ланок надання медичної допомоги, що працюють у перинатальній сфері (акушерів-гінекологів, акушерок, неонатологів), а також сімейних лікарів.

Скачать «Ведення нормальних пологів» / Download «Normal Delivery Process»

Оцените статью
Adblock
detector