Підсумкові роботи. Державна підсумкова атестація. 4 клас (читання, українська мова, математика) з відповідями та розв’язками

Підсумкові роботи. Державна підсумкова атестація. 4 клас (читання, українська мова, математика) з відповідями та розв'язкамиНазвание:

1. Підсумкові роботи з математики. Державна підсумкова атестація. 4 клас

2. Підсумкові роботи з української мови. Державна підсумкова атестація. 4 клас.

3. Підсумкові роботи з читання. Державна підсумкова атестація. 4 клас.

4. Помічничок для підготовки до ДПА. Математика. 4 клас. (відповіді та розв\’язки до\»Підсумкові роботи з математики. Державна підсумкова атестація. 4 клас\»)

5. Помічничок для підготовки до ДПА 4 клас. Українська мова та читання(відповіді до \»Підсумкові роботи з читання. Державна підсумкова атестація. 4 клас.\» та \»Підсумкові роботи з української мови. Державна підсумкова атестація. 4 клас.\»

Автор:
з читання — Вашуленко О.В., Копликова Т.К., Третяк О.П., Чернецька О.Г.
з української мови — Вашуленко М.С., Пономарьова К.І.
з математики — Барна М.М., Онопрієнко О.В., Пархоменко Н.Є
Издательство: \»Генеза\»
Год выпуска: 2009
Формат: pdf
Язык: украинский
Размеры файлов: каджый от 5 до 10 мб (добавлено 5% на восстановление)

Релиз группы

Описание: Формою проведення державної підсумкової атестації з основних предметів є підсумкова контрольна робота, яка складається з тексту для самостійного читання та восьми завдань з читання; комбіновані (розділ 1) і тестові (розділ 2) контрольні роботи з математики та із завдань, за допомогою яких перевіряється рівень сформованості в учнів мовленнєвих умінь (будувати невеликі зв\’язні тексти на задану тему, використовувати засоби виразності мови, висловлювати власну думку), а також практичного застосування теоретичних знань з мови, передбачених програмовими вимогами. . Зміст завдань для державної підсумкової атестації сформовано відповідно до вимог Програми для середньої загальноосвітньої школи (1-4 класи).

Скачать с letitbit.net

Підсумкові роботи з математики. Державна підсумкова атестація. 4 клас

Помічничок для підготовки до ДПА. Математика. 4 клас. (розв’язки до»Підсумкові роботи з математики. Державна підсумкова атестація. 4 клас»)

Підсумкові роботи з читання. Державна підсумкова атестація. 4 клас.

Підсумкові роботи з української мови. Державна підсумкова атестація. 4 клас.

Помічничок для підготовки до ДПА 4 клас. Українська мова та читання(відповіді до «Підсумкові роботи з читання. Державна підсумкова атестація. 4 клас.» та «Підсумкові роботи з української мови. Державна підсумкова атестація. 4 клас.»

Оцените статью
Adblock
detector