Збірка розумних іграшок. 2 клас

Збірка розумних іграшок. 2 класНазва: Збірка розумних іграшок. 2 клас
Серія: \»Граюсь та навчаюсь\» Сорока Білобока
Рік випуску: 2008
Жанр: навчально-ігрова програма
Розмір файла: 269 мб

До збірки увійшли гарні ігри, які допомагають перейти терни шкільних років, в ігровій формі засвоїти матеріал, який вивчають у 2 класі.

1. \»Грамотійка допомагає звірятам\» — цікава захоплююча гра з граматики складена відповідно до програми з української мови для 2-го класу. Завдання охоплюють такі теми: \»Велика буква\», \»Слово\», \»Пропис слів з подовженими приголосними, апострофом, буквосполученням йо, іо, дж, дз\» \»Слова з буквами я, ю, є, ї, ь\», \»Правопис слів з прийменниками\», \»Дзвінкі і глухі приголосні\». Гра допоможе другокласникам закріпити вивчений на уроках матеріал, збагатить активний словниковий запас, сприятиме формуванню інтересу до вивчення української мови.

2. \»Пан Коцький. Англійська абетка\» — весела і пізнавальна гра, яка сподобається юному поліглоту набагато більше, ніж нудні підручники.
Відомий персонаж української народної казки Пан Коцький заблукав у лісі, тому треба допомогти йому потрапити до своєї хатинки. На дітей чекає 8 рівнів, на кожному з яких вони вивчатимуть букви англійської абетки, познайомляться з новими англійськими словами, навчаться правильно їх вимовляти.
Яскраві малюнки, цікаві сюжети, захоплюючі ігри не залишать дітей байдужими і дозволять їм вивчати англійську абетку із задоволенням.

3. \»Петрик. Канікули в бабусі\» — захоплююча гра для дітей віком від 7 до 9 років.
Петрик приїжджає на канікули до бабусі, де його чекає багато цікаво пригод. Допомагаючи Петрику виконати завдання бабусі, Ваша дитина легко і невимушено навчиться додавати, віднімати, множити, ділити, засвоїть табличку множення, а також розвине логічне мислення.

4. \»Африка. Пригоди сміливої мавпочки\» — призначена для дітей молодшого шкільного віку. В далекій Африці під пекучим сонцем живе маленька мавпочка. Вона любить подорожувати і вирішила побувати у джунглях, саванах, пустелях та інших цікавих куточках Африки. На мавпочку чекають веселі пригоди і цікаві враження, а також багато корисної і пізнавальної інформації про Африку.

Скачать Збірка розумних іграшок. 2 клас с letitbit.net

Скачать Збірка розумних іграшок. 2 клас с vip-file.com

Оцените статью
Adblock
detector