Електронний навчально-методичний комплект. Алгебра, 10 клас. (з компакт-диском)

Електронний навчально-методичний комплект. Алгебра, 10 клас. (з компакт-диском)Назва: Електронний навчально-методичний комплект «Алгебра, 10 клас» (з компакт-диском)
Автор: Колесник Т.В., Хмара Т.М.
Жанр: Методичний посібник
Видавництво: ДП ІПІТ
Рік виходу: 2011
Формат: PDF / OCR

Електронний навчально-методичний комплект «Алгебра, 10 клас» для загальноосвітніх навчальних закладів — це інтерактивний навчальний засіб, що використовує сучасні мультимедійні засоби навчання.
Він містить найповнішу інформацію по усім розділам курсу алгебри за 10 клас. Мета уроків, які входять до інтерактивного курсу «Алгебра, 10 клас», — дати учням базові знання з курсу, що вивчається, допомогти їм засвоїти основні поняття, формули та теореми.
В уроках закладено принцип «від простого до складного».
До кожної теми вводяться основні поняття та визначення, зручна система пошуку та підказок, що робить процес вивчення матеріалу цікавим та результативним. Теоретичний матеріал згруповано в уроки, які представлені в наглядній формі й доповнені компонентами, які необхідні кожному підручнику (словником, таблицями, біографіями видатних математиків, інтерактивними моделями тощо). Кожний урок та тема завершується серією тестів, за результатами яких можна зробити висновок про степінь засвоєння учнями навчального матеріалу. По завершенні кожної теми проводиться віртуальна контрольна робота.

Скачать Електронний навчально-методичний комплект. Алгебра, 10 клас. (з компакт-диском) с turbobit.net

Скачать Електронний навчально-методичний комплект. Алгебра, 10 клас. (з компакт-диском) с letitbit.net

Скачать Електронний навчально-методичний комплект. Алгебра, 10 клас. (з компакт-диском) с vip-file.com

Оцените статью
Adblock
detector