Історія в сучасній школі №05 (129) травень, 2012

Історія в сучасній школі  №05 (129) травень, 2012Назва: Історія в сучасній школі
Номер/рік: №05 (129) травень/2012
Видавець: ДІВП \»Педагогічна преса\»
К-ть стор: 48
Формат: pdf
Розмір: 2,61 mb
Мова: Українська

Щомісячний науково-методичний журнал. Призначений для вчителів загальноосвітніх навчальних закладів, викладачів професійно-технічних училищ і вищих навчальних закладів, студентів та аспірантів.
Журнал є провідним у розмаїтті фахових видань України з суспільствознавчих дисциплін (історії України, всесвітньої історії, правознавства, курсу «Людина і світ», етики, художньої культури, громадянської освіти). У виданні збалансовано подаються матеріали як наукової теорії, так і практичного спрямування. Воно містить офіційну інформацію, наукові статті з методики та історії, методичні матеріали, розробки уроків, практичні поради, що сприяють підвищенню фахової майстерності вчителя. Тому журнал цікавий та корисний і для науковців-істориків, і для досвідчених педагогів, і для вчителів-початківців та студентів. Часопис відкритий для наукових дискусій, обговорень актуальних питань шкільної практики.

* Готуємось до ЗНО * Методика, практика, досвід (Етика — 5 клас; Історія України — 10 клас)* Використайте на уроці * Науковці — вчителеві *
Історія в сучасній школі  №05 (129) травень, 2012
d o w n l o a d:

Оцените статью
Adblock
detector