Англійська мова 2 клас: Плани-конспекти уроків (до підручника О.Д. Карп\’юк)

Англійська мова 2 клас: Плани-конспекти уроків (до підручника О.Д. Карп'юк) Назва: Англійська мова 2 клас: Плани-конспекти уроків (до підручника О.Д. Карп\’юк)
Автор: Павліченко О.М.
Рік:
2013
Кількість сторінок: 304
Мова: українська
Формат: pdf
Розмір: 10 Mb
Посібник являє собою розробки уроків до підручника англійської мови для 2-го класу О.Д. Карп\’юк, рекомендованого Міністерством освіти і науки України як основний для загальноосвітніх навчальних закладів.
Посібник написаний вчителем, який узагальнив свій багаторічний досвід практичної роботи та теоретичні знання. До складу посібника увійшли побудоване за чинною програмою з іноземних мов календарне планування уроків та плани-конспекти 74 уроків з англійської мови в 2-му класі.
У посібнику можна знайти авторські розробки різних типів уроків, на яких застосовуються різноманітні форми й методи роботи в класі. З метою посилення інтересу учнів до іноземної мови та заохочення їх до самостійної творчості в посібнику разом із традиційними завданнями використано й такі популярні серед учнів форми навчання, як гра, змагання, конкурс, інсценування діалогів та віршованих текстів.

Скачать с Turbobit

Скачать с File Space

Оцените статью
Adblock
detector