Кентервільський привид The Canterville Ghost (Upper-Intermediate Level)

Кентервільський привид The Canterville Ghost (Upper-Intermediate Level)Назва: Кентервільський привид The Canterville Ghost. Upper-Intermediate Level
Автор: Оскард Уайльд / Oscar Wilde /Т.І. Коробейнікова
Серія: Читаю англійською/Read in English
Вид-во: \»Арій\»
ISBN: 978-966-498-435-2
Рік: 2015
Стор.: 32
Формат: pdf
Розмір: 22,6 Мб
Мова: англійська/українська(пояснення, завдання)

Книги серiї \»Читаю англiйською\» поділяються на сім рівнів складності та розраховані на учнів, які вивчають англійську мову з першого по одинадцятий клас. Посібники містять адаптований текст, ілюстрації, англо-український словник, вправи для перевірки розуміння прочитаного та закріплення навичок мовленнєвої діяльності.
Посiбник рекомендується учням загальноосвiтнiх шкiл, гiмназiй, лiцеїв, а також усiм, хто вивчає або вдосконалює свої знання з англiйської мови.
Навчальний посiбник вiдповiдає чиннiй програмi з англiйської мови.
Ця книга містить адаптований текст іронічно-гумористичної повісті \»Кентервільський привид\» (1887) англо-ірландського письменника Оскара Уайльда (1854-1900) про родину американського посла Хірама Отіса, яка переїжджає до старого замку, де мешкає привид Лорда Саймона де Кентервіля. Сімейка сучасних американців викликає жах у привида і доводить його до нервового розладу…
Текст супроводжується системою вправ, метою яких є перевірити розуміння тексту, відпрацювати та закріпити лексику і граматичні конструкції, сприяти розвитку мовленнєвих навичок і творчих здібностей у дітей. Вправи розроблено з урахуванням сучасних вимог методики викладання іноземних мов.
До книги додається англо-український словник.
Рівень Upper-Intermediate.
Кентервільський привид The Canterville Ghost (Upper-Intermediate Level)

DOWNLOAD:

Оцените статью
Adblock
detector