Пігмаліон Pygmalion. Advanced Level

Пігмаліон Pygmalion. Advanced LevelНазва: Пігмаліон Pygmalion. Advanced Level
Автор: Бернард Шоу / Shaw B /О.А. Коваленко
Серія: Читаю англійською/Read in English
Вид-во: \»Арій\»
ISBN: 978-966-498-387-4
Рік: 2015
Стор.: 160
Формат: pdf
Розмір: 59,36 Мб
Мова: англійська/українська(пояснення, завдання)

Книги серiї \»Читаю англiйською\» поділяються на сім рівнів складності та розраховані на учнів, які вивчають англійську мову з першого по одинадцятий клас. Посібники містять адаптований текст, ілюстрації, англо-український словник, вправи для перевірки розуміння прочитаного та закріплення навичок мовленнєвої діяльності.
Посiбник рекомендується учням загальноосвiтнiх шкiл, гiмназiй, лiцеїв, а також усiм, хто вивчає або вдосконалює свої знання з англiйської мови. Навчальний посiбник вiдповiдае чиннiй програмi з англiйської мови.
«Пігмаліон» (1912) і «Свята Йоанна» (1923) — найвідоміші й найкращі п’єси у доробку англійського драматурга і публіциста ірландського походження Бернарда Шоу (1856-1950). В основу першого твору автор поклав античний міф про закоханого скульптора Пігмаліона, але подає свій варіант історії. Лондонський професор Генрі Пггінс уклав парі зі своїм приятелем, полковником Пікерінгом, що зможе навчити бідну неосвічену квіткарку Елізу Дулітл правильній вимові та вишуканим манерам і на світському прийомі представити її як герцогиню. Крамарка стає справжньою леді. Та чи така вже прірва лежить між простою дівчиною і професором? А раптом цю прірву здатне подолати кохання?..
Дія п’єси «Свята Йоанна» відбувається у XV столітті, під час Столітньої війни, коли сміливі вчинки Жанни д\’Арк змінили хід війни на користь французів. П\’єса здобула світову славу й наблизила автора до Нобелівської премії (1925).
Текст супроводжується системою вправ, метою яких є перевірити розуміння тексту, відпрацювати та закріпити лексику і граматичні конструкції, сприяти розвитку мовленнєвих навичок і творчих здібностей у дітей. Вправи розроблено з урахуванням сучасних вимог методики викладання іноземних мов.
Рівень Advanced.
Пігмаліон Pygmalion. Advanced Level Пігмаліон Pygmalion. Advanced Level Пігмаліон Pygmalion. Advanced Level

DOWNLOAD:

Оцените статью
Adblock
detector