Вчимо німецьку без проблем

Вчимо німецьку без проблемНазва: Вчимо німецьку без проблем
Автор: Федієнко В.В. Смірнова Н.В.
Рік: 2002
ISBN: 966-635-241-9
Вид-во: Х.: ВД «Школа», «Торнадо»
К-ть стор: 32
Формат: pdf
Розмір: 4,1 Мб
Мова: Українська, німецька

Шановні батьки, вихователі, педагоги!
У наш час знання іноземної мови — вже не примха чи хобі, а часто — необхідність. І закладати підґрунтя майбутнього володіння мовою слід з дитинства, використовуючи колосальну здібність дошкільнят до вивчення мов.
Мета зошита — у доступній та цікавій формі ознайомити дитину з першими німецькими словами і сталими виразами. У зошиті викладено основні теми з розвитку усного мовлення для дитини 4—5 років, яка вивчає німецьку перший рік. Тут ви знайдете навчальні ігрові завдання, виконуючи які, дитина запам\’ятає перші фрази і слова, здобуде перші навички спілкування німецькою. Зважайте на те, що виконання завдань передбачає спільну роботу дитини і дорослого. Після того, як дитина засвоїть гру, запропонуйте їй помінятися ролями: дайте можливість малюкові бути ведучим у грі.
Батькам, які не знають німецької або зазнають труднощів у читанні німецьких слів, ми пропонуємо «українську транскрипцію», тобто вимова німецьких слів передається українськими буквами (звуками). Безперечно, у такий спосіб неможливо точно передати німецькі звуки, однак на першому етапі навчання цього буде цілком достатньо. Батькам, що з перших занять прагнутимуть бездоганної вимови у дитини, неважко буде знайти правильну транскрипцію у словничку. Але в такому разі батьки мусять вміти самі правильно читати транскрипційні знаки і вимовляти позначені ними звуки.
Працювати над зошитом треба поступово — від теми до теми, від вправи до вправи. Пояснюючи завдання, переконайтесь, що дитина зрозуміла все правильно. Із появою перших ознак неуважності, перевтомлення робіть перерву. Стежте за тим, щоб тривалість занять не перевищувала 20—25 хвилин. Займатися за зошитом можна індивідуально або з групою дітей.
Навчання майже завжди пов\’язано з помилками і негараздами. Виправляйте їх спокійно, доброзичливо, стережіться завдати дитині психологічної травми, підірвати її віру у свої здібності. Пам\’ятайте, заняття завжди має закінчуватись на позитивних емоціях. Відзначайте найменші успіхи і досягнення вашого маленького трудівника. І головне, обов\’язково вірте в успіх!
Отже, наберемося терпіння і разом з вашим малюком зробимо перший крок до засвоєння іноземної мови — крок до школи.
Бажаємо успіхів!

Серія «Крок до школи» містить робочі зошити для дітей, які готуються до школи, та для батьків, які бажають допомогти своїй дитині. Наша мета — сприяти вашим малюкам в оволодінні навичками читання, чистописання, мовлення, малювання, базовими математичними навичками, у вивченні іноземних мов, а також викликати інтерес до природи та суспільства.
Для дітей дошкільного віку
*
d o w n l o a d:

Оцените статью
Adblock
detector