Tарас Шевченко: Життя та творчість

Tарас Шевченко: Життя та творчістьНазва: Tарас Шевченко: Життя та творчість
Назва: Tарас Шевченко: Життя та творчість
Формат: образ диску Iso
Розмір: 450 мб
Видавник: Инфодиск
Мова: українська, англійська

Значимість творчості Тараса Шевченка для становлення та подальшого розвитку усієї української культури важко переоцінити. Поезія Шевченка стала формотворчим етапом у розвитку української літературної мови. Шевченко здійснив її синтез з живою народною мовою, збагатив можливості українського художнього слова. Його творчість відкрила новий етап у розвитку як естетичного, так й соціального мислення українського народу, стверджуючі ідеали гуманізму, волелюбства та гідності.
Шевченкова спадщина й досі залишається могутнім чинником української культури. Не одне покоління українських митців зверталося й буде звертатися до його творчості, черпати натхнення з цього чистого першоджерела, звірятися мов з еталоном творчого накалу, потужної простоти та щирості у мистецтві.
Метою цього проекту є популяризація творчості Тараса Шевченка, представлення літературно-художньої спадщини митця у всій її багатогранності.

У збірник увійшли:
— більш як 200 поезій та літературних творів поета;
— 100 гравюр, малюнків та малярських робіт з можливістю їх хронологічного відбору;
— біографічній опис.
-Зроблена спроба відтворити \»живий\» образ Поета по матеріалах найбільш відомих кінотворів українських митців, присвячених Тарасу Шевченку.

Скачать | Download:
Tарас Шевченко: Життя та творчість

Зеркало | Mirror:
Tарас Шевченко: Життя та творчість

Оцените статью
Adblock
detector