Геометрія. 8 клас: Збірник самостійних і контрольних робіт

Геометрія. 8 клас: Збірник самостійних і контрольних робітНазва: Геометрія. 8 клас: Збірник самостійних і контрольних робіт
Автор: А. П. Єршова, В. В. Голобородько, О. Ф. Крижановський
Рік: 2010
Сторінок: 81
Формат|Якість: pdf (e-book)

Збірник самостійних і контрольних робіт з геометрії для 8 класу складений відповідно до нової програми, затвердженої Міністерством освіти і науки України для 12-річної школи (Київ, 2004 р.) і призначений для поточного оцінювання і коригування динаміки навчальних досягнень учнів у процесі вивчення курсу геометрії 8 класу за підручником А. П. Єршової, В. В. Голобородька і О. Ф. Крижановського «Геометрія. 8 клас» та при роботі за будь-яким чинним підручником з геометрії.
Самостійні роботи складають 9 навчальних блоків, які відповідають основним етапам вивчення курсу геометрії 8 класу. До кожного блоку входять три самостійні роботи: на готових кресленнях, теоретична та письмова роботи. Така структура посібника дозволяє оптимізувати відбір задачного матеріалу для поточної роботи й оцінювання. Завдання, запропоновані в посібнику, складені на основі принципу комплексної диференціації і можуть бути використані як учнями загальноосвітніх навчальних закладів, так і учнями спеціалізованих класів та шкіл.

file-space.org (2.8 мб)

turbobit.net (30 мб)

Оцените статью
Adblock
detector