ВДГ: вигадуй, думай, грай (Велика дитяча газета), № 04, 2014

ВДГ: вигадуй, думай, грай (Велика дитяча газета), № 04, 2014ВДГ: вигадуй, думай, грай (Велика дитяча газета), № 04, 2014
Вид-во: ТОВ «Видавництво \»Мамине сонечко\»
Рік/місяць: 2014/квітень
Стор.: 40+ vkladka
Формат: pdf
Розмір: 21,3 Мб

Журнал «Вигадуй, думай, грай» – видання для дітей від 9 до 12 років. Хоча насправді «ВДГ» із задоволенням читає вся родина! Адже щономера в журналі – цікаві факти про світ, науку, техніку, головомийки, велика гра, кросворди і сканворди – все те, що розважить і навчить будь-кого!

*Квітневий випуск журналу «Вигадуй, думай, грай» розпочинається з рятування мобілки. Адже іноді для виживання потрібні не тільки вода і повітря, а звичайнісінький телефон. Що ж робити, якщо він раптом намокне? Як врятувати мобілку, розповість рубрика «Школа виживання».
*Оповідання Тетяни Рубан «Геймер (стратегія)» покаже, що іноді варто зустрічатися з ельфійками і в реальному житті. І ці зустрічі бувають несподівано приємними!
*Цього місяця на нас чекає велике свято – Великдень. Великодній сканворд нагадає про наближення цього дня.*Кросворд «Писанка» нагадає про українські традиції.
*В четвертому номері журналу «Вигадуй, думай, грай» ще більше відповідей на питання читачів! Тарас Здивую-Вас на восьмій сторінці дасть відповіді на питання: чому небо синє, як з’явився «ВДГ» та з чого зроблено залізо.
*Кому не цікаво, що робиться там, на інших планетах? Кросворд «Ракета» віднесе вас просто в Космос!
*Та спочатку люди користувалися не космічними кораблями, а звичайними, які ходили по воді. Рубрика «Таємна лабораторія» розповість про дивовижні стародавні кораблі. А саме – про будову вітрильників.
*Усі люблять логічні мальовані завдання! Особливо, якщо доводиться зустрічатися з… інопланетянами! Гайда до них на 12–13 сторінку. А якщо погортати журнал ще далі, то можна натрапити на дуже цікаву розповідь про життя космонавтів на космічних станціях. Чи просто вдягнутися в космосі? Чи можна плакати в невагомості? Як влаштовано космічний душ та де можна вивчитися на космонавта? Про все це – у рубриці «Цікавий космос». А для розваги можна ще й космічний сканворд розгадати!
*Центральний розворот квітневого випуску журналу «ВДГ», це яскравий плакат з героями мультфільму «Феї: Таємниця піратського острова».
*Головомийні завдання на сторінках нашого журналу – це зарядка для розуму. Рубрика «Завдання від професора Головомийка» – одна з найулюбленіших у наших читачів, адже завдання від професора не лише розумні, а й веселі!
*«Клуб питайликів» у цьому місяці визначив, хто отримає звання «Срібного питайлика». А також розповідає про те, хто придумав «Лего», скільки важить комар та якого кольору зебри.
*Якщо ви любите посушити голову, то вам сподобаються наступні веселі мальовані завдання. Цього разу доведеться допомогти порозумітися мандрівним монахам і монгольському хану.
*В рубриці від музею «Експериментаніум» читачі навчаться робити карусель у надувній кульці.
*На останній сторінці журналу – кумедна гра «Личко місяця». Дитина за формулою протягом місяця складає личко. Час поповнити колекцію кумедним «піратським» обличчям!
*гра для великої компанії за мультфільмом «Феї: Таємниця піратського острова».
*А на звороті – рубрика «Свято», присвячена Великодню. А саме – святковим крашанкам, писанкам, мотанкам та іншим великодній яєчкам. Тут і майстер-класи, і розшифровка символів на писанках та цікаві ідеї для незвичного святкового оформлення домівки!
*а також — традиційна картонна саморобка. Цього разу – гарна модель корабля Христофора Колумба, на якому він відкрив Америку!
ВДГ: вигадуй, думай, грай (Велика дитяча газета), № 04, 2014 ВДГ: вигадуй, думай, грай (Велика дитяча газета), № 04, 2014 ВДГ: вигадуй, думай, грай (Велика дитяча газета), № 04, 2014ВДГ: вигадуй, думай, грай (Велика дитяча газета), № 04, 2014
ВДГ: вигадуй, думай, грай (Велика дитяча газета), № 04, 2014ВДГ: вигадуй, думай, грай (Велика дитяча газета), № 04, 2014
СКАЧАТЬ:
— dfiles.ru —
— turbobit.net —

Оцените статью
Adblock
detector