Розмовляємо німецькою: для допитливих дітей та їх батьків

Розмовляємо німецькою: для допитливих дітей та їх батьківНазва: Розмовляємо німецькою: для допитливих дітей та їх батьків
Автори: Ковтун Н.І. Науменко Л.А. Шапаренко О.Ю.
Вид-во: Х.: \»Торсінг\»
Рік: 2002
Стор.: 32
Формат: pdf
Розмір: 4.88 MB

Для дітей дошкільного віку.
Шановні дорослі!
Цей навчальний посібник у двох книгах розраховано на перший рік навчання дітей німецької мови. У першій книзі «Розмовляємо німецькою: Для допитливих дітей та їх батьків» викладено основні теми з розвитку усного мовлення дошкільника. За перший рік навчання дитина вивчить багато слів різних за тематикою, здійснить перші кроки у самостійній побудові речень, діалогів, оповідань німецькою. Слова, речення, вірші, діалоги та ігри ілюстровано цікавими малюнками. Виконання ігрових завдань посібника, передбачає спільну роботу дитини і дорослого. З метою допомогти дорослим навчити малюка німецької автори створили цей методичний порадник.
Його матеріал подано за принципом від простого до складного. Для вивчення правильної вимови звуків та слів вміщено широкий коментар щодо особливостей німецької транскрипції. Щоб пояснити артикуляцію звуків німецької мови, наведено відповідні їм українські. Розпочинайте кожне заняття з фонетичної зарядки.
Працюйте поступово — від теми до теми, від вправи до вправи. Перше ніж почати заняття з дитиною, старанно проаналізуйте та засвойте матеріал, запропонований дорослим. Батьки, що самостійно навчають дитину, повинні бути попереду свого учня не менш як на одне заняття. Пам\’ятайте, в книзі для батьків подано значно більше слів та виразів, ніж дитина може засвоїти за одне заняття. Якщо дитину зацікавила якась тема, не поспішайте переходити до наступної, зупиниться на додатковому матеріалі, дайте відповіді на її запитання.
Чим більша рухова активність дитини, тим легше вона запам\’ятає нові слова, вирази німецькою та переклад рідною мовою. Зважайте на те, що жести, міміка дитини під час заняття — це можливість створити на уроці позитивний емоційний настрій.
Грайте з дитиною справжніми іграшками, перекладайте разом назви намальованих предметів, робіть разом одяг для ляльки, малюйте, вирізайте. Але не забувайте грати з дитиною «німецькими словами». У цьому Вам допоможуть граматичні конструкції (Das ist.), подані на сторінках посібника, в які замість крапок слід вставити відповідні за змістом чи за римою слова; або малюнки з кольорової вклейки.
Матеріал, що представлено у віршованій формі, засвоюється значно легше та весь його лексичний зміст залучається до активного словника дитини. Розучуйте якомога більше віршів, вчить дитину вибирати з тексту мовленнєві зразки та використовувати їх в діалогах, при спілкуванні з друзями та дорослими. Складайте власні віршики, загадки разом з дитиною, бо це не тільки цікаво, а й корисно.
Пам\’ятайте! Вам треба докласти багато зусиль та виявити чимало терпіння, щоб подарувати своїй дитині захоплюючі хвилини заняття.
Хай Вам щастить!
Розмовляємо німецькою: для допитливих дітей та їх батьків Розмовляємо німецькою: для допитливих дітей та їх батьків
DOWNLOAD:
— dfiles.ru —
— turbobit —

Оцените статью
Adblock
detector