ВДГ: вигадуй, думай, грай (Велика дитяча газета), № 06, 2014

ВДГ: вигадуй, думай, грай (Велика дитяча газета), № 06, 2014Назва: ВДГ: вигадуй, думай, грай (Велика дитяча газета)
Номер/рік: № 06, червень, 2014
Вид-во: ТОВ «Видавництво \»Мамине сонечко\»
Стор.: 40
Формат: pdf
Розмір: 21.17 MB

Журнал «Вигадуй, думай, грай» – видання для дітей від 9 до 12 років. Хоча насправді «ВДГ» із задоволенням читає вся родина! Адже щономера в журналі – цікаві факти про світ, науку, техніку, головомийки, велика гра, кросворди і сканворди – все те, що розважить і навчить будь-кого!

*«Клуб питайликів»: «Де у кульбаби зуби?», «Як вирощують бонсай?», «Скільки кілець у Сатурна?».
*Оповідання Ю. Смаль «Один мій день»
*\»Зелений патруль\»: Але чи існують дракони насправді — про реальних драконів тваринного світу
*\»Майстер-клас\»: секрети вдалої риболовлі
*В рубриці від музею «Експериментаніум» — електростатичний левітатор
*На останній сторінці журналу – кумедна гра «Личко місяця». Дитина за формулою протягом місяця складає личко. Час поповнити колекцію кумедним обличчям!
*А також сканворд, кросворди, смішинки, «Мальовані завдання» про пригоди на риболовлі, головомийні завдання на сторінках нашого журналу – зарядка для розуму. Рубрика «Завдання від професора Головомийка» – одна з найулюбленіших у наших читачів, адже завдання від професора не лише розумні, а й веселі! – «Кроманьйонці йдуть у відпустку»
Нa сторінках журналу – цікаві логічні завдання з героями мультфільму «Як приборкати дракона – 2». А ті, хто найбільше любить драконів, зможуть зробити власного дракона (хто гарно постарається, отримає не звичайного дракона, а дракона-скриньку)!
На великій глянцевій вкладці – велика гра! Цього разу тут розвернеться справжня битва між мультфільмами «Мінлива хмарність, часом фрикадельки – 2» та «Феї: Таємниця піратського острова».
ВДГ: вигадуй, думай, грай (Велика дитяча газета), № 06, 2014ВДГ: вигадуй, думай, грай (Велика дитяча газета), № 06, 2014ВДГ: вигадуй, думай, грай (Велика дитяча газета), № 06, 2014
СКАЧАТЬ:
— dfiles.ru —
— turbobit.net —

Оцените статью
Adblock
detector