Княгиня Ольга і я (Серія «12 балів»)

Княгиня Ольга і я (Серія «12 балів»)Назва: Княгиня Ольга і я
Автор: Горянич Марина
Серія: 12 балів (\»Історія України\»)
Видавництво: К.: ТОВ «Гамазин»
Рік: 2011
К-ть стор: 48
Формат: pdf
Розмір: 13.0 mb
Мова: Українська

Оповідання. Для дітей середнього шкільного віку.
Літописне оповідання про княгиню Ольгу та місцеві поліські легенди про зраду князів стали приводом для детективного розслідування, що його ведуть близнята-підлітки та їхній старший приятель-студент.
Вдало розроблена інтрига тримає увагу читача до останньої сторінки, а елементи енциклопедії та вміщена в кінці табличка дозволяють використовувати книжку як додатковий матеріал на уроках історії
«Святу» Ольгу, виявляється не всі вважають святою. Ще й досі її проклинають на Поліссі, нащадки древлян, тих самих, що княгиня спалила разом із містом – з таким парадоксом зустрічаються маленькі герої книжки «Княгиня Ольга і я».
Як можна пам’ятати те, що відбулося тисячу років тому? Чи личить помста «святій» княгині? А може, мали рацію древляни, коли вбили її чоловіка – рекетира і ненажеру Ігоря? Чи справа тут не в ньому, а у звичайній конкуренції Києва та Іскоростеня?
Такі зовсім не дитячі проблеми доводиться розслідувати юним слідопитам, подорожуючи до Полісся, місця, де відбувалися ті давні криваві події, читаючи книжки та зазираючи до інтернету.
Княгиня Ольга і я (Серія «12 балів»)Княгиня Ольга і я (Серія «12 балів»)Княгиня Ольга і я (Серія «12 балів»)
d o w n l o a d:
— dfiles —
— turbobit —

Оцените статью
Adblock
detector