ВДГ: вигадуй, думай, грай (Велика дитяча газета), № 09, 2014

ВДГ: вигадуй, думай, грай (Велика дитяча газета), № 09, 2014ВДГ: вигадуй, думай, грай (Велика дитяча газета), № 09, 2014
Вид-во: ТОВ «Видавництво \»Мамине сонечко\»
Рік/місяць: 2014/вересень
Стор.: 40
Формат: pdf
Розмір: 13,24 MB

Журнал «Вигадуй, думай, грай» – видання для дітей від 9 до 12 років. Хоча насправді «ВДГ» із задоволенням читає вся родина! Адже щономера в журналі – цікаві факти про світ, науку, техніку, головомийки, велика гра, кросворди і сканворди – все те, що розважить і навчить будь-кого!
У дев’ятому випуску журналу «ВДГ» на читачів чекає:
цікавинки про школу та школярів. Наприклад, читачі дізнаються звідки виник вираз «Всипати по перше число».
Сканворд «Шкільний» нагадає про те, що знадобиться в навчанні.
А от що точно допоможе зібратися до школи, так це величезний яскравий розклад уроків, який Ви знайдете у журналі «ВДГ»: він точно створить радісний настрій школярика, якщо висітиме просто перед очима. Ще й не дозволить забути якийсь підручник!
А зошити юного школярика завжди будуть в порядку, якщо їх покласти до теки. Таку чарівну теку можна зробити самотужки, адже саме такe гарну картонну саморобку розробила і намалювала Уляна Балан для вересневого випуску журналу «ВДГ»!
До речі, про дивовижне навчання. А скажіть-но: хто з діток отримав цього року листа із запрошенням навчатися в Гоґвортсі? Ніхто? Не переймайтеся! Такий лист чекає на вашого юного читача в 9 випуску журналу «Вигадуй, думай, грай»! І найкраще, що для навчання чаруванню не потрібно нікуди їхати. Треба просто зайти в Інтернет і вступити до школи чарівників!
У рубриці «Зелений патруль» читайте про випадки, коли хижі тварини рятували людей.
Фокусник навчить новим простим кумедним фокусам, якими можна вразити однолітків в школі.
За допомогою Комп’ютерної мишки школярик навчиться малювати кумедні картинки розділовими знаками!
* «Клуб питайликів»: відповіді на питання: «Чи шкідлива косметика?» «Яке найдовше в світі слово?» і «Чи можливо зупинити старіння?»
* Оповідання Тетяни Рубан «Антисолоха»;
Мальовані завдання про смішних інопланетян «Бара-бумівці на шкільному ярмарку» і про небезпечну прогулянку курчатка і песика і звеселять, і змусять подумати.
А на останній сторінці – смішний конкурс «Личко місяця». У кого вийде кумедніший смурфик?

ВДГ: вигадуй, думай, грай (Велика дитяча газета), № 09, 2014 ВДГ: вигадуй, думай, грай (Велика дитяча газета), № 09, 2014 ВДГ: вигадуй, думай, грай (Велика дитяча газета), № 09, 2014
d o w n l o a d:
— dfiles —
— turbobit —

Оцените статью
Adblock
detector