Диво-крейда. Сінкен Гопп

Диво-крейда. Сінкен ГоппНазва: Диво-крейда
Автор: Сінкен Гопп
Серія: Для тих, хто не любить читати
Видавництво: К.: ТОВ «Гамазин»
ISBN: 978-966-2938-48-7
Рік: 2007
К-ть стор: 123
Формат: pdf
Розмір: 28,91 Мб
Мова: Українська

Повість норвезької письменниці Сінкен Гопп, лауреату Андерсеновської премії. Перша книга дилогії. (Друга — \»Юн і Софус\»). Світовий дитячий бестселер. Чарівна казка з віршами та піснями.
Оригінальні чорно-білі ілюстрації. Дитяча література для молодшого шкільного віку

Стоїть у бухті Тімбук-Ту Садиба Сари Барабу. Сара Барабу, Сара Барабу Трима корівоньку рябу… Здається, всі дорослі і всі діти у всьому світі знають цю веселу пісеньку. Але не всім відомо, що вигадала її норвезька письменниця Сінкен Гопп і разом з іншими віршиками та піснями подарувала своїм героям з книжки “Диво-крейда”. Пісенька вмить отримала прихильників у безлічі країн, так само, як і головні герої книжки – хлопчик Юн та його друг Софус.

А хіба ти сам не став би світовою знаменитістю, якби знайшов на дорозі диво-крейду, якби намалював собі друга – такого, як непосидючий Софус, – і якби той друг втягнув тебе в карколомні пригоди? Тепер Юн із Софусом прийшли і до українських читачів – дітей та дорослих, бо цю книжку найкраще читати гуртом, усією родиною, з мамою і татом, з бабусею та дідусем, співаючи пісеньки і декламуючи веселі віршики разом з героями. Смачного читання!
Диво-крейда. Сінкен Гопп Диво-крейда. Сінкен Гопп Диво-крейда. Сінкен Гопп
d o w n l o a d:

Оцените статью
Adblock
detector