ВДГ: вигадуй, думай, грай (Велика дитяча газета), № 10, 2014

ВДГ: вигадуй, думай, грай (Велика дитяча газета), № 10, 2014ВДГ: вигадуй, думай, грай (Велика дитяча газета), № 10, 2014
Вид-во: ТОВ «Видавництво \»Мамине сонечко\»
Рік/місяць: 2014/Жовтень
Стор.: 40+ vkladka
Формат: pdf
Розмір: 32,89 Мб

Журнал «ВДГ» – видання для дітей від 9 до 12 років. Хоча насправді «ВДГ» із задоволенням читає вся родина! Адже щономера у виданні – цікаві факти про світ, науку, техніку, головомийки, велика гра, кросворди і сканворди – все те, що розважить і навчить будь-кого!
Жовтневий випуск журналу «Вигадуй, думай, грай» – незвичайний! Адже це – календар на 2015 рік! Кожен розворот журналу прикрашений яскравим кадром з мультфільму і, звісно, має календар на цей місяць. А щоб було цікавіше, тут же можна дізнатися про пам’ятні дати цього місяця. А ще – кожен розворот має веселий анекдот і логічне завдання.
Цьогорічний календар прийдеться до вподоби всім, хто цікавиться Чудесами Світу і Чудесами України. Тож читачі зможуть дізнатися про український дуб, якому понад 1300 років, про храм майя Кукулькана по якому у дні рівнодення повзе дивовижна сонячна змія, про стародавнє місто Петра, висічене просто з кам’яних скель, про справжню піраміду на Полтавщині, про найглибше озеро України Світязь та про інші чудеса природи і культури.
Але, окрім календаря, жовтневий випуск журналу «Вигадуй, думай, грай» має й звичайні, журнальні сторінки. Тож поговоримо тепер про них.
Стаття з рубрики «Зелений патруль» нагадає про те, що не можна кидати чи спалювати пластикові пляшки і пакети будь-де, адже це шкоди нашому здоров’ю і всій планеті! Щоб згадати про тварин, варто розгадати кросворд у вигляді веселої рибки.
А потім – сканворд. Гадаю читачам буде не складно пригадати, як називаються різни солодощі.
Щономера в журналі – цікаве оповідання. Журнал-календар не виключення! У жовтневому випуску журналу «Вигадуй, думай, грай» оповідання Тетяни Савченко «Про сенс життя, міліційний свищик і суничний джем», в якому жителі міста Плямистаквасолька, з’ясовують, що будь-хто має свій унікальний талант!
Читачам завжди подобається рубрика «Фокус-покус», адже в ній розкриваються секрети ефектних але простих фокусів, які дитина може сама показати дома і в школи! Розповідь з яскравими фотографіями шукайте всередині журналу-календаря «ВДГ»!
«Мальовані завдання» в жовтневому випуску журналу «Вигадуй, думай, грай» приведуть читачів до таємничих храмів майя.
Рубрика «Майстер-клас» навчить як самостійно зробити кольоровий цукор.
Всі наші читачі люблять рубрику «Клуб питайликів». І не дарма! Адже в ній ми відповідаємо на найкаверзніші питання читачів! В жовтневому випуску журналу «ВДГ» читачі дізнаються на якій планеті найдовший день, з чого роблять копійки і побачать золоту монету, яка важить 1012 кілограмів!
В жовтневому номері журналу-календаря «Вигадуй, думай, грай» ми оголошуємо нові конкурси! Один з них – для вчителів. Будь-який вчитель може заохотити трьох людей передплатити журнал «Вигадуй, думай, грай» на рік, надіслати копії цих передплатних квитанцій на адресу нашої редакції і тоді безкоштовно отримає для свого класу підбірку журналів «ВДГ» за минулий рік!
А для юних любителів нашого журналу – незвична вікторина з гарними призами!
А ще всі читачі журналу отримають веселу саморобку «Козаки-характерники», які просто дивовижним чином перетворюються інших людей чи навіть на тварин! Ця саморобка здивує будь-кого!

ВДГ: вигадуй, думай, грай (Велика дитяча газета), № 10, 2014 ВДГ: вигадуй, думай, грай (Велика дитяча газета), № 10, 2014 ВДГ: вигадуй, думай, грай (Велика дитяча газета), № 10, 2014 ВДГ: вигадуй, думай, грай (Велика дитяча газета), № 10, 2014 ВДГ: вигадуй, думай, грай (Велика дитяча газета), № 10, 2014
DOWNLOAD:

Оцените статью
Adblock
detector