\»Життя видатних дітей\»: Олесь Ільченко Про Леонардо да Вінчі, Карла Ліннея, Жюля Верна, Джона Рокфеллера, Лесю Українку, Вінстона Черчілля

"Життя видатних дітей": Олесь Ільченко Про Леонардо да Вінчі, Карла Ліннея, Жюля Верна, Джона Рокфеллера, Лесю Українку, Вінстона ЧерчілляНазва: Про Леонардо да Вінчі, Карла Ліннея, Жюля Верна, Джона Рокфеллера, Лесю Українку, Вінстона Черчілля.
Автор: Олесь Ільченко
Серія: Життя видатних дітей
Видавництво: К. : Грані-Т
ISBN: 978-966-2923-79-7
Рік: 2011
К-ть стор: 96
Формат: pdf
Розмір: 31.55 Мб
Мова: Українська

Для дітей віком від 8 до 12 років: книга для розумників і майбутніх першовідкривачів, для майбутніх геніїв та їхніх батьків. Книга для тих, хто мріє і прагне стати відомим.
Олесь Ільченко, відомий український письменник, знайомить читача з обдарованими дітьми, чиї дорослі досягнення викликають захоплення та повагу. Винахідник-художник, науковець, письменник-фантаст, багатій-благодійник, поетеса та Нобелівський лауреат – ці люди стали особистостями в історії завдяки наполегливості, сумлінності, умінню боротися та перемагати.
«У видатних людей часто бувало нещасливе дитинство. Суворий гніт обставин, злигодні, уколи презирства і насмішок, яких зазнали вони на зорі свого життя, були необхідні, аби збудити в них безжальну цілеспрямованість і чіпку кмітливість, без яких великі звершення вдаються лише зрідка».
Принаймні двох персонажів книги – автора цих слів, видатного політика, лауреата Нобелівської премії Вінстона Черчілля та бізнесмена і благодійника Джона Рокфеллера вони стосуються безпосередньо. Що ж до інших: видатної української поетеси Лесі Українки, письменника-фантаста Жюля Верна, художника і винахідника Леонардо да Вінчі та шведського ученого, який змінив уявлення людей про світ природи, — Карла Ліннея, — то всі вони також з дитячих років відзначалися наполегливістю, цілеспрямованістю, умінням боротися і перемагати.
Як саме і в чому виявилися ці якості в дитинстві майбутніх знаменитостей? Автор розповість тобі про це. А також нагадає тобі, друже, що кожна дитина (і ти також) талановита по-своєму. Отже починай мандрівку життєвими шляхами героїв книги і разом з тим шукай свою стежину у житті. Адже нічого не досягає лише той, хто не прагне нічого.
Відкривай книгу і здобувай для себе цікаві уроки із життя видатних особистостей.
"Життя видатних дітей": Олесь Ільченко Про Леонардо да Вінчі, Карла Ліннея, Жюля Верна, Джона Рокфеллера, Лесю Українку, Вінстона Черчілля "Життя видатних дітей": Олесь Ільченко Про Леонардо да Вінчі, Карла Ліннея, Жюля Верна, Джона Рокфеллера, Лесю Українку, Вінстона Черчілля "Життя видатних дітей": Олесь Ільченко Про Леонардо да Вінчі, Карла Ліннея, Жюля Верна, Джона Рокфеллера, Лесю Українку, Вінстона Черчілля
d o w n l o a d:

Оцените статью
Adblock
detector