\»Життя видатних дітей\»: Леонід Кононович Про Жанну д`Арк, Джордано Бруно, Джека Лондона, Рабіндраната Тагора, Богдана-Ігоря Антонича

"Життя видатних дітей": Леонід Кононович Про Жанну д`Арк, Джордано Бруно, Джека Лондона, Рабіндраната Тагора, Богдана-Ігоря АнтоничаНазва: Про Жанну Д-Арк, Джордано Бруно, Джека Лондона, Рабіндраната Тагора, Богдана-Ігоря Антонича
Автор: Леонід Кононович
Серія: Життя видатних дітей
Видавництво: К. : Грані-Т
ISBN: 978-966-2923-77-3
Рік: 2008
К-ть стор: 96
Формат: pdf
Розмір: 27,56 Мб
Мова: Українська

Для дітей віком від 8 до 12 років: книга для розумників і майбутніх першовідкривачів, для майбутніх геніїв та їхніх батьків. Книга для тих, хто мріє і прагне стати відомим.
Леонід Кононович – сучасний письменник і перекладач – розповів п\’ять історій з життя відомих людей. Сила волі, віри та переконання, а також сила духу – це те, що допомогло його героям витримати випробування долі й прямувати до своєї мети.
Жанна д\’Арк – християнська подвижниця і талановитий полководець; Джордано Бруно – філософ епохи Відродження та поет; Джек Лондон – класик американської літератури; Рабіндранат Тагор – перший в історії Азії лауреат Нобелівської премії з літератури; а також Богдан-Ігор Антонич – геній української поезії, – особистості, що стали відомими завдяки неабиякій наполегливості та внутрішній силі.
Він народився у маленькому італійському селі, а скінчив життя у Римі, на вогнищі «святої інквізиції». Його засудили до страти за вільнодумство, та вдячні нащадки поставили йому пам’ятник, де було написано: «Джордано Бруно від століття, котре він передбачив, на тому місці, де було запалене вогнище».
Сьогодні про життя і подвиг Джордано Бруно знає кожен. А книга допоможе тобі зазирнути у світ дитинства видатного італійця, у той час, коли його, допитливого хлопчину, звали Філіппов, і у його свідомості тільки зароджувалися ті думки і запитання, які згодом обрушили на нього ненависть панівної церкви.
До товариства неординарних особистостей, представлених у цій книзі, окрім Джордано Бруно, увійшли класик американської літератури Джек Лондон, геніальний український поет Богдан-Ігор Антонич, видатний письменник Рабіндранат Тагор та обдарована незвичайним талантом полководця Жанна д’Арк, життя якої ще й досі лишається загадкою.
Відкривай книгу і здобувай для себе цікаві уроки із життя видатних особистостей.
"Життя видатних дітей": Леонід Кононович Про Жанну д`Арк, Джордано Бруно, Джека Лондона, Рабіндраната Тагора, Богдана-Ігоря Антонича "Життя видатних дітей": Леонід Кононович Про Жанну д`Арк, Джордано Бруно, Джека Лондона, Рабіндраната Тагора, Богдана-Ігоря Антонича
d o w n l o a d:

Оцените статью
Adblock
detector