\»Життя видатних дітей\»: Ірина Хомин про Карла Гаусса, Астрід Ліндгрен, Ніколо Паганіні, Каміллу Клодель, Ван Гога, Соломію Крушельницьку

"Життя видатних дітей": Ірина Хомин про Карла Гаусса, Астрід Ліндгрен, Ніколо Паганіні, Каміллу Клодель, Ван Гога, Соломію КрушельницькуНазва: Про Карла Гаусса, Астрід Ліндгрен, Ніколо Паганіні, Каміллу Клодель, Ван Гога, Соломію Крушельницьку
Автор: Ірина Хомин
Серія: Життя видатних дітей
Видавництво: К. : Грані-Т
ISBN: 978-966-2923-77-3
Рік: 2008
К-ть стор: 136
Формат: pdf
Розмір: 23,2 Мб
Мова: Українська

Книжка розрахована на дітей 8 до 12 рокiв: книга для розумників і майбутніх першовідкривачів, для майбутніх геніїв та їхніх батьків. Книга для тих, хто мріє і прагне стати відомим.
Ірина Хомин – сучасна львівська письменниця, відкриє двері до незвичайного будинку, в якому проживають все­світньо відомі особистості з різних країн світу.
Карл Ґаусc – німецький математик, фізик і астроном, Астрід Ліндґрен – шведська письменниця-казкарка, Нікколо Паганіні – італійський скрипаль-віртуоз і композитор, Камілла Клодель – французька талановита скульпторка, Ван Гог – нідерландський непересічний художник, і Соломія Крушельницька – українська оперна і камерна співачка. Усі вони, сподіваємось, увійдуть і до Вашого дому.
Відкривай книгу і здобувай для себе цікаві уроки із життя видатних особистостей.

d o w n l o a d:

Оцените статью
Adblock
detector