Історична подорож у малюнках. Золото скіфів

Історична подорож у малюнках. Золото скіфівНазва: Золото скіфів (з настільною грою)
Серія: Історична подорож у малюнках
Упорядник: Таглiна Ю.С.
Видавництво: Х.: «Торсінг плюс»
Рік: 2010
ISBN: 978-617-030-094-2
К-ть стор: 32
Формат: rar (pdf)
Розмір: 61,34 Мб
Мова: Українська

Історичні факти.Цікаві завдання+настільна розвиваюча гра(для дітей 6-10 років)

Чи любить ваша дитина цікаві подорожі, пригоди, таємниці? Чи знає вона, хто такі скіфи, трипільці, слов\’яни, козаки? Чому вони були непереможними воїнами? Що приховують Скіфські кургани? Яку зброю та бойові обладунки вони зробили першими в Європі? Доведіть їй, що вивчення історичного минулого нашої країни — цікаве заняття. Запропонуйте дитині зануритися в минуле і здійснити незвичайну подорож у світ історії разом з козаком. Книги серії зацікавлять дитини фактами з історії нашої країни та розвиваючими іграми. Видання призначене для читання в колі сім\’ї, гуртках, групах продовженого дня. Карта — гра про скіфів … шукаємо золото ..

На додаток для ознайомлення з серією 2 зразки інших книг:
— \»Слов’янське коло\»: це чудова нагода для дитини познайомитися з зі старовинними українськими святами. Яким був побут слов’ян? Який одяг вони носили? В Які іграшки бавилися їх діти? Як святкували Різдво, Коляду, Масляну, Купайло, Русалії? Відповіді на ці та інші питання ви знайдете у книзі.
— \»Сяйво козацької слави\» (ISBN: 978-617-030-095-9): знайомство дитини з історією козацтва. Якими були козаки? Яку зброю мали? Як розважалися? Хто такі пластуни та характерники? Ігрові завдання (лабіринти, кросворди, шифровки) та цікаві малюнки пробудять інтерес до історії.
Історична подорож у малюнках. Золото скіфів Історична подорож у малюнках. Золото скіфів Історична подорож у малюнках. Золото скіфів
Історична подорож у малюнках. Золото скіфів Історична подорож у малюнках. Золото скіфів
d o w n l o a d:

Оцените статью
Adblock
detector