Дорога додому. Православна читанка

Дорога додому. Православна читанкаНазва: Дорога додому. Православна читанка
Упорядник: Ганна Куземська
Вид-во: К.: «Фенікс»
ISBN: 966-651-292-0
Рік: 2006
Стор.: 200 с., 90 ілюстр
Формат: pdf
Розмір: 65,22 Мб
Мова: Українська

Православна читанка «Дорога додому» має великий попит — її читають і дорослі, і діти, використовують як посібник у недільних школах та в родинному колі.
Вона містить тридцять авторських оповідань Ганни Куземської, які порушують сучасні й вічні проблеми духовного світу людини. Зміст оповідань поглиблюють творчі завдання, пояснення найголовніших засад православної віри, цитати зі Святого Письма, творів Святих Отців, коментар до ікон, авторська публіцистика. У кінці подано словничок найпошире­ніших релігійних термінів. Книжка має чіткий структурний розподіл.
Книжка вкорінена в національні традиції України. Читач відкриває для себе духовні багатства нашого народу: старовинні та сучасні українські ікони, молитви рідною мовою, старовинні канти з нотами, зображення українських церков і краєвидів. Основний елемент художнього оздоблення читанки — розмаїття національної вишивки. Цікавою знахідкою є введення в кінці книжки дитячих малюнків до оповідань.
Читанку написано для дітей та молоді, її можна порадити як своєрідний посібник для недільних шкіл, для нового шкільного курсу «Християн­ська етика» та позакласного читання у навчальних закладах.
(Видання 2-ге)
Дорога додому. Православна читанка Дорога додому. Православна читанка Дорога додому. Православна читанка Дорога додому. Православна читанка Дорога додому. Православна читанка Дорога додому. Православна читанка Дорога додому. Православна читанка Дорога додому. Православна читанка
d o w n l o a d :

Оцените статью
Adblock
detector