\»Іду на урок\»: Легенди, притчі, афоризми

"Іду на урок": Легенди, притчі, афоризмиНазва: Легенди, притчі, афоризми
Автор: Загоруйко О.Я.
Вид-во: Х.: «Торсінг плюс»
Серія: Іду на урок
ISBN: 978-966-404-993-8
Рік: 2009
Стор.: 384
Формат: pdf
Розмір: 86,6 Мб
Мова: Українська

До видання увійшли народні й авторські легенди і притчі, а також афоризми відомих майстрів слова, суспільних діячів, істориків і філософів від давнини до сучасності. Добірка текстів відповідає чинній шкільній програмі, а також включає твори для позашкільного читання.
Матеріал книги поділено на три частини, заявлені в її назві. Кожна з частин має окремі розділи. Так, легенди діляться на “Міфічні легенди”, “Легенди про козаків”, “Легенди про всесвіт і людину” та ін. Притчі й афоризми погруповані за тематикою (пізнання світу, людські чесноти й вади, про талант, ціна задоволення, читання, розум, час, багатство, любов тощо.
У “Передмові” читачі дізнаються, що таке легенда, притча й афоризм. Автор-упорядник сподівається, що кожен зможе знайти у збірці тексти собі на користь і до вподоби. Можливо, котрась із мудрих думок допоможе вирішити якусь життєву проблему, знайти душевну рівновагу, отримати естетичне задоволення від краси художнього слова.
У серії “Іду на урок” уже вийшли збірки “Усі українські письменники”, “Усі українські поети”, “Розстріляне відродження”, “Усі міфи”, “Усі крилаті вирази, прислів’я, приказки, загадки”, “Усі зарубіжні письменники”, “Усі видатні постаті історії України”, “Усі видатні постаті всесвітньої історії”, “Орден козацького лицарства”, “Видатні постаті козацької доби”.
"Іду на урок": Легенди, притчі, афоризми "Іду на урок": Легенди, притчі, афоризми "Іду на урок": Легенди, притчі, афоризми "Іду на урок": Легенди, притчі, афоризми "Іду на урок": Легенди, притчі, афоризми
d o w n l o a d :

Оцените статью
Adblock
detector