Стороженко П. — Розбійники з лебединого шляху

Стороженко П. - Розбійники з лебединого шляхуНазва: Розбійники з лебединого шляху
Автор: Павло Стороженко (упорядкування та обробка матеріалів, переклад текстів)
Вид-во: Київ: «Мистецтво»
ISBN : 5-7715-0727-Х
Формат: djvu; mp3
Кількість сторінок: 192
Рік видання:1995
Озвучено: Карпенко Лiна
Кодек звуку: MP3
Бітрейт: 96 kbps
Тривалість: 8 год. 41 хв.
Розмір: 274.5 Мб
Мова: українська

Розбійники з лебединого шляху: Цікавинки про морських піратів, віднайдені, упоряд. та пер. з різних зарубіж. джерел П. Стороженком
Книжка призначається для любителів гостросюжетної літератури, які знайдуть тут грунтовну хроніку бурхливого, сповненого пригод, усіляких несподіванок і жахів життя «морських вовків» і авантюрників протягом двох тисячоліть. Тут ідеться про тих, хто викликав гнів бога Діоніса, на кого обрушували свої кари Александр Македонський і Цезар, хто нишпорив у водах Балтики в часи середньовіччя і грабував кораблі, що везли золото Південної Америки для королів Іспанії. І водночас тут є цікаві сторінки про мрійників-утопістів XVII та XVIII ст., про піратів, засновників «ідеальних республік».
Джерело: сканування Lykas (petoleg)

Павло Стороженко – автор книг гуморесок, фейлетонів та мініатюр “Облава” (Київ, 1988 ), “Нотатки голкіпера” (Київ, 1989), пригодницької повісті “Винагорода за форварда” (Полтава, 1991), збірки літературних пародій та наслідувань “Чемне відлуння” (Полтава, 1993), книги гумору та сатири “Якщо у вас темпераментний чоловік…” (Полтава, 1994), а також оригінального видання “Розбійники з лебединого шляху. Цікавинки про морських піратів“, віднайдені, упорядковані та перекладені з різних зарубіжних джерел Павлом Стороженком” (Київ, 1995)

d o w n l o a d:

Оцените статью
Adblock
detector