Кеннет Грем — Вітер у вербах

Кеннет Грем - Вітер у вербахНазва: Вітер у вербах / The wind in the willows
Автор: Кеннет Грем/Kenneth Grahame
Вид-во:Навчальна книга — Богдан
ISBN: 978-966-408-336-9
Рік: 2014
Стор.: 348
Формат: pdf
Розмір: 85,23 Мб
Мова: українська

«Вітер у вербах» — чудову казкову повість, нині відому в усім світі, британський письменник Кеннет Грем написав у 1908 році. А народилася вона з оповідань, що їх письменник складав і записував для свого хворого восьмирічного сина Аластера. Дія повісті розвивається в Дикому Лісі й на берегах Ріки, а її героям-тваринам належить пережити безліч пригод — смішних і небезпечних, — поборотися з підступними ворогами, подолати чимало випробувань і перевірити міцність своєї дружби. Письменник створив чудовий світ, де ще однією діючою особою є сама природа, що вчить героїв мудрості. Тут час рухається неквапливою ходою, зміняються пори року, і кожна з них сповнена особливої принадності.
Кеннет Грем — дитячий письменник і есеїст, що жив і творив в Великобританії у другій половині ХІХ — початку XX століття. Незважаючи на непросту долю і складні життєві випробування, його творчість — це пронизані добром і тонким авторським гумором літературні твори, залишені письменником наступним поколінням. Його книги не тільки були гідно оцінені сучасниками, але і сьогодні викликають великий інтерес у читачів з усього світу. Читати книги Кеннета Грема варто всім поціновувачам класичної дитячої літератури.
P.S. Переклад з англ. Сагана А.
Художник В. Качурівський
До речі, до архіву додано і перший український переклад цього дитячого фентезійного роману — «Вітер у верболозі» — переклад В\’ячеслава Вишневого 1985 року. Книжка вийшла друком у вид-ві \»Молодь\».
Номер 96 у Рейтингу 100 найкращих книг усіх часів журналу Ньюсвік!!!
Кеннет Грем - Вітер у вербах Кеннет Грем - Вітер у вербах Кеннет Грем - Вітер у вербах Кеннет Грем - Вітер у вербах
d o w n l o a d :

Оцените статью
Adblock
detector