Мале-малесеньке зернятко. Мала-малесенька хмаринка

Мале-малесеньке зернятко. Мала-малесенька хмаринкаНазва: Мале-малесеньке зернятко. Мала-малесенька хмаринка.
Автор: Василь Степаненко
Вид-во: К.: «Веселка»
ISBN: 978-966-01-0579-9
Рік: 2013
Стор.: 16+16
Формат: pdf
Розмір: 26,26 Мб
Мова: Українська

Мале-малесеньке зернятко: Оповідання про таємничі та дивовижно різноманітні шляхи рослин, що вони проходять від маленьких зернин до могутніх дерев.
Це оповідання про мудрість життя, яку можна пізнати ще у зовсім юному віці. Про те, як юні братик і сестричка розмовляли про навколишній світ і пізнавали його, спостерігаючи, ділячись знаннями один з одним. До слова, Андрійко розповів Марійці про те звідки беруться дерева і яка роль малесенького зернятка.

Мала-малесенька хмаринка: Оповідання про кругообіг води в природі, а також про допитливого хлопчика, який пізнає світ.
Це оповідання про фантазії маленького хлопчика, про уяву і спілкування з мальовничимим літніми хмарками. Чого тільки не вгледиш на тому небі, і песик, і рибка, і ще багато цікавого. Але поспілкувавшись ближче з хмаринкою, наш герой Андрійко ще й дізнався багато корисного про природу існування повітряної стихії.
Видання яскраво ілюстровані Олександром Кошельом. Та особливість цих ілюстрацій у тому, що дитина, яка їх розглядає знайде в них не тільки, те, що автор тексту вже сказав, а навіть більше.
Рекомендовано дітям дошкільного віку.
Мале-малесеньке зернятко. Мала-малесенька хмаринка Мале-малесеньке зернятко. Мала-малесенька хмаринка
Мале-малесеньке зернятко. Мала-малесенька хмаринка Мале-малесеньке зернятко. Мала-малесенька хмаринка Мале-малесеньке зернятко. Мала-малесенька хмаринка

d o w n l o a d :

Оцените статью
Adblock
detector