Маленька фея та сім гномів № 5, 2008

Маленька фея та сім гномів № 5, 2008Назва: Маленька фея та сім гномів
Номер/ рік: № 5, 2008
Видавець: В.Дорошенко
П/індекс: 91895
Стор.: 24
Формат: pdf
Розмір: 52,36 Мб
Мова: Українська

Як розвинути здібності? Як зробити навчання цікавим і захопливим? Як розгледіти в маленькій людині особистість? Відповіді на ці та інші запитання у кольоровому журналі для дітей “Маленька Фея та сім гномів”.
Журнал стане гарним другом для молодшого школярика та незамінним помічником для батьків і вчителів. Адже на його сторінках нові цікаві розробки: нові знання у формі гри, вправи та завдання на розвиток логічного мислення, уяви, творчих здібностей, моторики рук, кмітливості, наполегливості.
Номер присвячений Дню Мами.
У номері: оповідання Безглузда робота домовичка Хрума\» — В.Дорошенка, цікаві історії від гнома Мудруна та підбірка віршів для дітей до свята Мам, логічні ігри від Ласуна, казка-забавлянка від Маленької Феї (Леся Мовчун — Як чепурили їжачка), цікава математика від гнома Мудруна, кросворд та урок української мови від Простачка, розмальовка тощо. А також рубрика «Нам пишуть маленькі читачі», куди дитина може надіслати свої малюнки та вірші – і найкращі з них обов’язково будуть надруковані і аплікація \»Квіткова галявина\» та саморобка: немовля у колисці від гнома Майстра-на-Всі-Руки (розроблена провідними фахівцями),
Маленька фея та сім гномів № 5, 2008 Маленька фея та сім гномів № 5, 2008 Маленька фея та сім гномів № 5, 2008
d o w n l o a d :

Оцените статью
Adblock
detector