Geek Girl — Дівчина-ґік. Модель-незграба

Geek Girl - Дівчина-ґік. Модель-незграбаНазва: Geek Girl — Дівчина-ґік. Модель-незграба (Geek Girl. Model Misfit)
Автор: Голлі Смейл
Перекладач[b] Любов Пилаєва
[b]Серія:
Geek Girl
Вид-во: К.: Book Chef
ISBN: 978-617-7347-81-0
Рік: 2017
Стор.: 352
Формат: pdf
Розмір: 94.7 Мб
Мова: Українська

Гаррієт Меннерс — звичайнісінька п’ятнадцятирічна школярка з Лондона, яка, напевно, знає геть усе, і почасти вже навіть те, як правильно одягатися, фарбуватися чи знаходити спільну мову з однолітками. Вона ще досі ґік, хоча й заміряється завоювати світові подіуми показів мод. Тож у вільний час вона не лише полюбляє читати «Оксфордський словник», а ще й дефілює токійськими підмостками у модних сукнях під світлом софітів, вчиться тримати рівновагу на підборах та високо тримати голову на показах дизайнерського одягу. У книзі частково дотримано особливостей мовлення сучасних підлітків.
Велика перевага цієї серії книг в гуморі. Читати їх і не сміятися просто неможливо. Герої дуже позитивні, а Гаррієт просто майстер самоіронії і сарказму.
Дівчина-ґік, шукаючи себе та втілюючи мрії звичайного підлітка, допоможе кожному з них зрозуміти та прийняти свою сутність. Бувають такі книжки, які не лише мотивують, а й заспокоюють внутрішній світ, наводять в ньому лад. Але, все ж таки, книга має недолік – вона не може існувати одна, доведеться купувати інші частини, щоб не розлучатися з Гаррієт і ще хоч трішки лишитися в її компанії. Читайте та ставайте сміливішими, бо в життєвому лабіринті є безліч виходів — і лише один з них правильний.
Geek Girl - Дівчина-ґік. Модель-незграба Geek Girl - Дівчина-ґік. Модель-незграба Geek Girl - Дівчина-ґік. Модель-незграба

d o w n l o a d :

Оцените статью
Adblock
detector