ДПА 2016. Збірник орієнтовних завдань для укладання контрольних робіт з літературного читання за курс початкової школи. 4 клас

ДПА 2016. Збірник орієнтовних завдань для укладання контрольних робіт з літературного читання за курс початкової школи. 4 класНазва: ДПА 2016. Збірник орієнтовних завдань для укладання контрольних робіт з літературного читання за курс початкової школи. 4 клас
Автор: Сапун Г.
Рік: 2016
Формат: DJVU
Сторінок: 96
Мова: українська
Розмір: 2 Мб
Збірник складено відповідно до вимог чинної програми з літературного читання для 1-4 класів (для шкіл з українською мовою навчання), «Системи контролю та оцінювання навчальних досягнень учнів початкової школи» й підручників з літературного читання. Він містить 32 варіанти підсумкових контрольних робіт з літературного читання.
Для вчителів початкових класів, учнів.
Кожна робота складається з тексту і дванадцяти завдань: шість завдань, які передбачають вибір однієї відповіді із чотирьох запропонованих; п\’ять завдань з короткою письмовою відповіддю, на встановлення відповідності чи правильної послідовності; одне завдання, яке потребує розгорнутої відповіді.
Оцінювання контрольної роботи за 12-бальною системою можна здійснити так: за правильно виконане завдання, яке передбачає вибір однієї правильної відповіді з кількох запропонованих, — 1 бал; завдання з короткою письмовою відповіддю, на встановлення правильної послідовності, завдання на встановлення відповідності оцінюються в межах 2 балів кожне (2 бали за ґрунтовну відповідь, 1 бал — завдання виконано частково, допущено неточності, відповідь не обґрунтовано. Завдання, які потребують розгорнутої відповіді, оцінюються в межах 4 балів.
Бали за роботу з літературного читання виставляються без урахування помилок за грамотність.

Скачать с Turbobit

Скачать с File Space

Оцените статью
Adblock
detector