Робочий зошит з біології 8 класу

Робочий зошит з біології 8 класуНазва: Робочий зошит з біології учня 8 класу
Автор: Вихренко А.С., Андерсон О.А., Міюс С.М.
Вид-во: УВЦ \»Школяр\»
ISBN:978-966-1650-52-6
Рік: 2016
Формат: pdf
Стор.: 120
Мова: українська
Розмір: 40.5 Мб

Робочий зошит учня складається з розділів, що охоплюють шість навчальних тем програми. Кожний розділ розпочинається з навчальних завдань, містить лабораторні роботи та дослідження, дослідницькі практикуми та самостійні роботи. Закінчується розділ завданнями з контролю навчальних досягнень та для повторення.
В робочому зошиті методами стислих лекцій, опорних конспектів, тощо конкретизовані основні біологічні ідеї розділу „Біологія людини”: \»Організм людини як біологічна система\» (обмін речовин, дихання, нервова система тощо). Використання зошита звільняє учня від непродуктивної механічної роботи, орієнтує на обов’язкові результати навчання, не позбавляючи власної творчості по засвоєнню знань. Посібник містить різнорівневі завдання для тематичних атестацій.

Зі змінами, відповідно до наказу МОН України № 585 “Про затвердження змін до навчальних програм для загальноосвітніх навчальних закладів ІІ ступеня” від 29 травня 2015 року.
Робочий зошит з біології 8 класу Робочий зошит з біології 8 класу Робочий зошит з біології 8 класу Робочий зошит з біології 8 класу
D O W N L O A D:

Оцените статью
Adblock
detector