Українська мова. Комплексне видання для підготовки до ЗНО та ДПА + Тестові завдання (2019)

Українська мова. Комплексне видання для підготовки до ЗНО та ДПА + Тестові завдання (2019)Назва: Українська мова. Комплексне видання для підготовки до ЗНО та ДПА. Навчальна програма 2019
Автор: Олександра Глазова, Н.М. Дика
Вид-во: К.: Освіта
ISBN:978-617-656-875-9
Рік: 2018
Формат: pdf (rar)
Стор.: 320+56 (тести)
Розмір: 218,49 Мб
Мова: українська

В архіві — Українська мова. Комплексне видання для підготовки до ЗНО та ДПА. Навчальна програма 2019 та Тестові завдання у форматі ЗНО та ДПА 2019.
Посібник містить теоретичний матеріал, комплекс вправ і завдань, а також типові тести для підготовки до ЗНО. Правильність виконання завдань можна звірити з поданими наприкінці посібника відповідями до тестів.
Теоретичний матеріал структуровано відповідно до чинної програми ЗНО, що дає змогу здійснювати підготовку вже із 5 класу як самостійно, так і на уроках української мови.
Видання адресовано абітурієнтам, учням та вчителям української мови.
Завдання цієї книжки — не лише узагальнити й систематизувати вивчене на уроках української мови. Посібник допоможе замислитися: де і як ви зможете здобуті знання використати? У який спосіб і за яких обставин застосувати вміння? І головне: як впливатиме на все ваше наступне життя якісна мовна освіта? Як змінюватиме вашу долю добре знання мови і гарне володіння мовленням? Саме ґрунтовне знання мови і бездоганне володіння мовленням забезпечить можливості для вашої самореалізації як особистості, професіонала, а можливо, й громадського і державного діяча.
Освіту часто зображають у вигляді сходів, які ведуть людину до майбутнього. Цей посібник має стати важливою сходинкою у вашому навчанні. На цю сходинку ви зможете стати як перед закінченням шкільної освіти, тобто навчаючись у випускному класі, так і навчаючись у такому важливому дев\’ятому або навіть восьмому чи сьомому класі! Адже навчатися не тільки ніколи не пізно, а й ніколи не рано! Тим більше навчатися мови!
Отже, користуючись посібником, ви зможете:
– закріплювати й узагальнювати здобуті на уроці мови теоретичні знання — із цією метою в книжці подано лаконічно викладені мовні правила і найсучасніші таблиці та схеми;
– свідомо виробляти здатність вправно та швидко розпізнавати й аналізувати мовні явища — посібник включає призначені для цього алгоритми;
– тренуватися в застосуванні мовних знань — посібник містить різноманітні вправи.
Проте головне призначення навчальної книжки — підготовка до ЗНО, формування навичок правильно і швидко виконувати тестові завдання різних форматів. 3авдання посібника — зробити так, щоб тестове завдання стало для вас звичним інструментом самооцінювання. Тест ви виконуватимете для об\’єктивної самоперевірки, безупинно розширюючи діапазон власних навчальних можливостей, оцінюючи не лише рівень своїх знань, а ще й тренуючи себе на швидкість реакції.
Будемо раді, якщо книжка допоможе вам безперервно поповнювати знання мови, формувати все нові й нові вміння, тобто безупинно рухатися вперед, розвиваючи упевненість у своїх силах.

Зміст, структура і формат завдань у посібнику \»Тестові завдання у форматі ЗНО та ДПА 2019\» аналогічні тим, що пропонуються на іспиті з української мови за базовим і поглибленим рівнями.
Посібник містить:
· тестові завдання за варіантами (- 10);
· відповіді для контролю і самоконтролю.
Подані завдання мають різний рівень складності і передбачають здійснення необхідних аналітичних операцій, зокрема розпізнавання мовних явищ, групування та класифікацію, з\’ясування диференційних ознак, визначення правильності тверджень, виявлення порушень мовних норм тощо. Передбачено виконання всіх форматів завдань у кожному варіанті.
Українська мова. Комплексне видання для підготовки до ЗНО та ДПА + Тестові завдання (2019) Українська мова. Комплексне видання для підготовки до ЗНО та ДПА + Тестові завдання (2019) Українська мова. Комплексне видання для підготовки до ЗНО та ДПА + Тестові завдання (2019) Українська мова. Комплексне видання для підготовки до ЗНО та ДПА + Тестові завдання (2019) Українська мова. Комплексне видання для підготовки до ЗНО та ДПА + Тестові завдання (2019) Українська мова. Комплексне видання для підготовки до ЗНО та ДПА + Тестові завдання (2019) Українська мова. Комплексне видання для підготовки до ЗНО та ДПА + Тестові завдання (2019)
Українська мова. Комплексне видання для підготовки до ЗНО та ДПА + Тестові завдання (2019) Українська мова. Комплексне видання для підготовки до ЗНО та ДПА + Тестові завдання (2019) Українська мова. Комплексне видання для підготовки до ЗНО та ДПА + Тестові завдання (2019) Українська мова. Комплексне видання для підготовки до ЗНО та ДПА + Тестові завдання (2019)

DOWNLOAD:

Оцените статью
Adblock
detector