Педагогічно-програмний засіб «Фізика 7-9». Електронний задачник

Педагогічно-програмний засіб "Фізика 7-9". Електронний задачникНазвание: „Електронний задачник. Фізика для 7-9 кл. загальноосвітніх навчальних закладів”
Серия: Педагогічно-програмний засіб
Розробка: \»Квазар-Мікро\»
Формат: мультимедійний диск (rar + 5% на восстановление)
Размер: 172 Мб

Релиз группы

Описание: ППЗ „Електронний задачник. Фізика для 7-9 кл. загальноосвітніх навчальних закладів” призначений для принципово нової схеми доповнення та вдосконалення традиційної організації навчання фізики учнів загальноосвітньої школи. Він передбачає можливості організації індивідуальної роботи учнів на уроці фізики, а також самостійної роботи з навчальним матеріалом. Таким чином, основні напрямки навчально-пізнавальної діяльності учня під час роботи зі збірником задач можна визначити як:
— закріплення навчального матеріалу, що вивчається традиційними методами;
— ознайомлення з технологією розв’язування фізичних задач з основних розділів та тем курсу фізики для 7-9 класів;
— перевірка вмінь та навичок розв’язувати фізичні задачі.

Педагогічно-програмний засіб "Фізика 7-9". Електронний задачник Педагогічно-програмний засіб "Фізика 7-9". Електронний задачник

Збірник задач має чітку структуру. На головній сторінці міститься перелік основних дев’яти розділів та відповідних їм підрозділів шкільної програми з фізики для 7-9 класів. За допомогою гіперпосилань здійснюється перехід від певного підрозділу програми з фізики (наприклад, умови рівноваги тіла) до ряду задач з теми цього підрозділу. Задачі структуровані за трьома рівнями складності – 1, 2 та 3. Для перевірки правильності розв’язування задач передбачено можливість введення отриманої відповіді у вікно запиту та її перевірки. У разі, якщо відповідь в межах встановленої похибки не збігається із правильною тричі поспіль, на екран видається повний розв’язок задачі.

Скачать здесь

Оцените статью
Adblock
detector