Українська мова. Диктанти для учнів 2-3 класів/ Украинский язык для 2-3 класса

Українська мова. Диктанти для учнів 2-3 класів/ Украинский язык для 2-3 класса
Название: Українська мова. Диктанти для учнів 2-3 класів
Формат: образ диска
Размер 650 Mb
Язык:украинский

Релиз группы

Описание: Це цікава, пізнавальна, зручна в користуванні комп`ютерна програма із яскравими малюнками, цікавими текстами, яка допоможе значно підвищити рівень знань з української граматики.
Навчальний матеріал, вміщений на компакт-диску відповідає програмним вимогам Міністерства освіти і науки України для 2-3 класів.
На даному компакт диску вміщені словникові, текстові та малюнкові диктанти. Загальна кількість диктантів – 300.
Вибір текстових диктантів йде за назвою (Осіння мелодія, Зачарований ліс, Літній ранок) та за кількістю слів у диктанті.
Словникові диктанти класифікуються за темами: ненаголошені е, и; дзвінкі і глухі приголосні; подовжені приголосні звуки; буквосполучення дз, дж; позначення м`яких приголосних м`яким знаком та позначення м`яких приголосних буквами я, ю, є, ї.
Наша програма побудована таким чином, що комп`ютер не лише прочитає словникові та текстові диктанти, але відразу і перевірить правильність їх написання.
Різноманітні малюнкові диктанти розширять світогляд дитини, а також закріплять знання українського алфавіту та вміння розставляти слова в алфавітному порядку.

Установка игры: смонтировать образ диска, установить и играть! Во время игры образ диска должен находится в виртуальном приводе!

Українська мова. Диктанти для учнів 2-3 класів/ Украинский язык для 2-3 класса Українська мова. Диктанти для учнів 2-3 класів/ Украинский язык для 2-3 класса Українська мова. Диктанти для учнів 2-3 класів/ Украинский язык для 2-3 класса Українська мова. Диктанти для учнів 2-3 класів/ Украинский язык для 2-3 класса

Скачать:

letitbit.net

Зеркало позже

Оцените статью
Adblock
detector