Мерзляк А.Г. — Геометрія 8 клас

Мерзляк А.Г. - Геометрія 8 класАвтор:Мерзляк А.Г.
Название: Геометрія 8 клас
Издательство: Гимназия
ISBN:978-966-474-012-5
Год: 2009
Формат: PDF
Размер: 81МВ
Страниц:247
Язык:Украинский

Любі восьмикласники!
Ви зробили серйозний життєвий крок: вирішили продовжити освіту в класі з поглибленим вивченням математики. Ми вітаємо вас з цим вибором і сподіваємося, що ви не розчаруєтеся у своєму рішенні.
Навчатися в математичному класі не легко. Потрібно бути наполегливим і завзятим, уважним і акуратним, а найголовніше — не бути байдужим до математики, любити цю красиву науку.
Протягом навчального року ви продовжуватимете вивчати геометрію. Сподіваємося, що ви з інтересом будете засвоювати нові знання. Ми маємо надію, що цьому сприятиме підручник, який ви тримаєте.
Ознайомтеся, будь ласка, з його структурою.
Підручник поділено на шість параграфів, кожний з яких складається з пунктів. У пунктах викладено теоретичний матеріал. Особливу увагу звертайте на текст, виділений жирним шрифтом. Також не залишайте поза увагою слова, надруковані курсивом.
Зазвичай виклад теоретичного матеріалу завершується прикладами розв\’язування задач. Ці записи можна розглядати як один з можливих зразків оформлення розв\’язання.
До кожного пункту підібрано задачі для самостійного розв\’язування, приступати до яких радимо лише після засвоєння теоретичного матеріалу. Серед завдань є як прості й середні за складністю вправи, так і складні задачі (особливо ті, які позначено «зірочкою» (*))
Бажаємо успіху!

<!—FFriend—>Скачать с depositfiles.com<!—EndFFriend—>
<!—FFriend—>Скачать с turbobit.net<!—EndFFriend—>

Оцените статью
Adblock
detector