«Готувати смачно»: Овочеві делікатеси. Гарячі й холодні страви, закуски

"Готувати смачно": Овочеві делікатеси. Гарячі й холодні страви, закускиНазва: Овочеві делікатеси. Гарячі й холодні страви, закуски
Автор: Романенко І.В.
Серія: Готувати смачно
Рік: 2021
ISBN: 978-966-982-230-7
Вид-во: Х.: Vivat
Формат: pdf
К-ть стор.: 48
Розмір: 55,61 Мб
Мова: українська

Домашню кухню полюбляють усі, це факт. Адже що може бути кращим за добре приготований апетитний стейк, оригінальний салат, рум’яний пиріг чи повітряний десерт? Чудово ілюстровані книжки серії «Готувати смачно» — справжні помічники на вашій кухні. За запропонованими в них рецептами можна приготувати як напрочуд смачні святкові страви, так і різноманітну й корисну їжу на щодень.
А практичні поради щодо обробки та приготування продуктів, безумовно, оцінять і досвідчені господині, і кулінари-початківці.
Серед рецептів: буряковий хумус, паста з огірками, тарти з червоною цибулею, овочеве рагу і навіть паштет з цвітної капусти, які відмінно смакуватимуть в якості закусок і на хлібі, і на галетах, і на зернових булочках. А також буріто, кесаділья, зелені помідори по-корейськи, спаржева квасоля з горіхами пекан, кабачкові кекси з сиром, овочеві запіканки та оладки тощо.
Готуйте смачно, готуйте залюбки!
"Готувати смачно": Овочеві делікатеси. Гарячі й холодні страви, закуски "Готувати смачно": Овочеві делікатеси. Гарячі й холодні страви, закуски "Готувати смачно": Овочеві делікатеси. Гарячі й холодні страви, закуски "Готувати смачно": Овочеві делікатеси. Гарячі й холодні страви, закуски

d o w n l o a d :

Оцените статью
Adblock
detector