Вундеркінд з пелюшок-2. Життя людини (Avi-формат)

Вундеркінд з пелюшок-2. Життя людини (Avi-формат)Назва: Вундеркінд з пелюшок-2. Життя людини
Формат: .AVI (архив.rar)
ВІК: від 4 років
Розмір: 555 мб
Язык: украинский

Формат: AVI
Видео: XviD (640×480)
Аудио: Украинский MP3

Украинская версия в .AVI формате

Що таке дитячий садок? Навіщо потрібно ходити до школи? Як влаштовано тіло людини? Чому яблуко падає вниз? Звідки взялося життя на Землі? Як знімають кіно? Що таке юрта? Як уберегти себе від небезпек? Навіщо потрібно робити зарядку? Як працює пошта? Де у комп\’ютера мозок?

Про все це розповість вашому маляті ця унікальна озвучена енциклопедія в картинках.

Малюки відкриють для себе поняття \»історія\», \»релігія\», \»еволюція\», \»фізика\», \»комп\’ютер\», \»етикет\» і ще багато інших. Перегляд барвистих і захоплюючих слайдів перетвориться на улюблене заняття всіх \»чомучок\». Програма зацікавить не тільки вашого малюка, але і його старшого брата — школяра, та й дорослий знайде тут багато цікавого для себе.

Практика показала, що для більшості дітей перегляд яскравих, озвучених картинок стає улюбленим заняттям, вони вимагають показувати ще і ще. На думку американського лікаря Глена Домана, засновника \»Інституту прискореного розвитку дитини\» таке навчання (навіть по 5-10 хвилин в день) стимулює розвиток різних відділів головного мозку, завдяки чому у дитини формується фотографічна пам\’ять, дитина розвивається набагато швидше однолітків, і з народження відкриває для себе світ енциклопедичних знань.

Головне, в чому Доман, поза сумнівом, прав, це те, що чим менше дитина, тим легше він вбирає будь-які нові для нього знання. Потрібно встигнути скористатися цим!

Не варто побоюватися «привчати» малюка до телеекрану з самого раннього віку — адже одне заняття триває всього кілька секунд, а навантаження на очі мінімальна — як при перегляді діафільм або яскравою книжки. У презентаціях немає властивої мультфільмів зміни 24 кадрів в секунду, а зображення і підпис до нього затримується на екрані на 1-2 секунди.

letitbit.net

vip-file.com

shareflare.net

Оцените статью
Adblock
detector