Географія для допитливих, № 6(30)

Географія для допитливих, № 6(30)Назва: Географія для допитливих, № 6(30)
Вид-во: ТОВ Видавнича група «ОСНОВА»
Рік/місяць: 2013, червень
Стор.: 32
Формат: pdf
Розмір: 19.69 MB

Журнал «Географія для допитливих» створений професіоналами від наповнення до оформлення!
Матеріал журналу містить найсучасніші наукові дані, адаптовані до розуміння дітьми середнього шкільного віку. Сприятиме посиленню інтересу до природничих наук, поширенню світогляду, активізації допитливості, аналітичного мислення.

На Землі так багато цікавого! Відкриймо його дітям!
Зміст №6:
Географічний червень
Викарбувана слава України: Визнач місця України, з якими пов’язані імена видатних людей, що прославили нашу країну.
Най-най України
Знайди 15 відмінностей
ПодорожI Iмператора Му…
«Урядові» острови: На північ від Мадаґаскара розташована група Сейшельських островів. Уперше вони стали відомі європейцям після плавання адмірала Васко да Ґами, який назвав їх без зайвої скромності на честь себе — Адміральськими.
Осмос… Цей термін тобі доведеться ще не раз почути на уроках біології, адже він має неабияке значення для багатьох живих організмів. Але осмос лежить і в основі функціонування систем, що не мають відношення до біологічних. Про це, власне, й поговоримо далі!
Кросворд «ВОНИ ВІДКРИВАЛИ ЗЕМЛЮ»
Географічні кумедності
Легендарні кораблі відважних капітанів: Визнач, хто з наведених на сторінках журналу дослідників Землі здійснив видатні подорожі на цих кораблях, прославивши і свою справу, і корабель.
Географія для допитливих, № 6(30) Географія для допитливих, № 6(30) Географія для допитливих, № 6(30) Географія для допитливих, № 6(30)
ЗАВАНТАЖИТИ:
http://turbobit.net

Оцените статью
Adblock
detector