Фізика. Комплексне видання. ЗНО – 2015 + Короткий фізичний довідник

Фізика. Комплексне видання. ЗНО – 2015 + Короткий фізичний довідникНазва: Фізика. Комплексне видання. ЗНО – 2015+ Короткий фізичний довідник
Автор: М. О. Альошина, Г. С. Богданова, Ф. Я. Божинова
Рік: 2014
Сторінок: 384
Формат|Якість: PDF
Розмір: 51 мб
Посібник складається з трьох частин. Перша частина містить навчальний довідник, який укладено відповідно до програми ЗНО з фізики і супроводжено схемами, рисунками, таблицями, а також приклади розв’язування тестових завдань з обґрунтуванням ходу міркувань і тестові завдання для самостійного розв’язання з відповідями. У другій частині наведено прийоми розв’язування деяких типових задач з рекомендаціями і коментарями, а також задачі для самостійного розв’язання та відповіді до них. У третій частині подано 5 варіантів тесту у форматі ЗНО з розв’язаннями, вказівками та відповідями до завдань, а також бланки відповідей. Систематичне користування посібником дозволить учням оновити й узагальнити знання, ефективно підготуватися до ЗНО з фізики, закріпити навички самостійної роботи з довідковою літературою.
Видання має додаток «Короткий фізичний довідник».
Призначено для учнів загальноосвітніх навчальних закладів, учителів фізики, а також всіх, хто готується до ЗНО самостійно.

Скачать с Turbobit

Скачать с File Space

Оцените статью
Adblock
detector