Мороз Іванович. Мідне, срібне і золоте царства

Мороз Іванович. Мідне, срібне і золоте царстваНазва: Мороз Іванович. Мідне, срібне і золоте царства
Автор: В.Ф. Одоєвський; російська народна казка
Вид-во: Х.: \»Торнадо\»
Рік: 2003
Формат: pdf
Кількість сторінок: 16+16
Розмір: 47,82 Мб
Мова: українська

Казки люблять всі діти у всьому світі. А особливо якщо видання ілюстровані гарними малюнками. Народні казки уклали в себе мудрість і життєвий досвід, накопичені людством за багато століть. «Казка брехня, та в ній натяк …» Складно переоцінити важливість казок для розвитку дитини: казка вчить сміливості, чесності, доброті, розвиває почуття прекрасного. Прочитайте дитині казку, він обов\’язково почерпне з неї що-небудь корисне. У цей збірник увійшли такі казки:
*В.Ф. Одоєвський — \»Мороз Іванович\» (Переклад — В.П. Невської. Художник — О.Г.Тімошенкова; ISBN: 966-635-388-1)
Жили-були дві дівчинки: Рукодільниця і Ледарка. Одного разу пішла Рукодільниця до колодязя води набрати, так обірвалося відерце. Вирушила вона в колодязь за відром і зустріла там старого Мороза Івановича… Казка «Мороз Іванович» вперше була опублікована в збірнику казок В. Ф. Одоєвського «Казки дідуся Іринея» в 1841 р. Вона написана на основі російської народної казки «Морозко». Її творець склав для дітей добру і чарівну історію. Головна ідея казки в тому, що зло і лінь повинні бути покарані, а працьовитість, скромність, доброта та лагідний характер нагороджені.

*\»Мідне, Срібне та Золоте царства\» (Російська народна казка. Художник — М.Ф. Коршунова; ISBN: 966-635-004-1)
Предметом розповіді служать дивовижні події, позитивний герой долає важкі перешкоди, присутній щасливий кінець, дія зосереджена навколо основного персонажа і його долі. А що саме відбулося насправді… читачі довідаються з чудової казки.
Літературно-художнє видання для молодшого шкільного віку.
Бажаємо приємного читання!
Мороз Іванович. Мідне, срібне і золоте царства Мороз Іванович. Мідне, срібне і золоте царства Мороз Іванович. Мідне, срібне і золоте царства Мороз Іванович. Мідне, срібне і золоте царства
d o w n l o a d :

Оцените статью
Adblock
detector