Педагогічний програмний засіб «Музичне мистецтво, 1 клас»

Педагогічний програмний засіб "Музичне мистецтво, 1 клас"Назва: Музичне мистецтво в загальноосвітній школі (1 клас)
Рік випуску: 2007
Версія: 2.0
Видавник: Центр сучасних освітніх технологій
Платформа: Windows 2000/ XP/ 2003/ Vista

Релиз группы

Педагогічний програмний засіб «Музичне мистецтво, 1 клас» розроблений відповідно до програми для загальноосвітніх навчальних закладів «Музика» (1-4 класи) (укл. О.Ростовський, Л.Хлєбникова, Р.Марченко).

Мультимедійний посібник орієнтований на сучасні форми навчання із забезпеченням сумісності з традиційними методами та прийомами навчання в повній відповідності з документами, що регламентують зміст освіти.

Увесь курс складається з 35 уроків. Кожен урок розкриває конкретну тему згідно навчальної програми та містить засоби для пояснення необхідної теми: малюнки, світлини, анімації, дикторський супровід, аудіо- та відеофрагменти, зразкове виконання музичних творів, виконання пісень у режимі караоке тощо. Для перевірки знань передбачені контрольні запитання, завдання, тести.

Програмний засіб \»Музичне мистецтво, 1 клас\» містить також довідку по роботі з ППЗ, методичні рекомендації, словник термінів і понять, іменний покажчик, додаток-схему «Характеристики музики».

<!—FFriend—>Педагогічний програмний засіб "Музичне мистецтво, 1 клас"<!—EndFFriend—> <!—FFriend—>Педагогічний програмний засіб "Музичне мистецтво, 1 клас"<!—EndFFriend—> <!—FFriend—>Педагогічний програмний засіб "Музичне мистецтво, 1 клас"<!—EndFFriend—>

1 клас

<!—FFriend—>Скачать Педагогічний програмний засіб — Музичне мистецтво с letitbit.net<!—EndFFriend—>

<!—FFriend—>Скачать Педагогічний програмний засіб — Музичне мистецтво с vip-file.com<!—EndFFriend—>

<!—FFriend—>Скачать Педагогічний програмний засіб — Музичне мистецтво с turbobit.net<!—EndFFriend—>

Оцените статью
Adblock
detector