Веселий зошит для зимових канікул. 1 клас

Веселий зошит для зимових канікул. 1 класНазва: Веселий зошит для зимових канікул. 1 клас
Автор: Колотій Н.
Видавництво: Харків, Країна мрій
Формат: PDF
Сторінок: 48
Розмір: 17 мб

Релиз группы

Відомо, що під час канікул учні забувають те, чого їх вчили впродовж семестру. Цей навчально-розважальний зошит для зимових канікул допоможе учням зберегти в пам\’яті вже набуті знання і підготуватися до засвоєння нових.
У зошиті вміщено багато цікавих розвивальних завдань, поданих у захоплюючій ігровій формі, які, не повторюючи навчальний матеріал, сприяють розвитку логічного мислення, розумових і творчих здібностей, тренують пам\’ять і увагу, змушують фантазувати, нестандартно мислити.
Завдання можуть виконуватися за допомогою батьків, які й оцінюють досягнення дитини. Для більш серйозного ставлення до виконання завдань пропонуємо укласти «контракт» між дитиною і батьками. Зобов\’язання двосторонні: дитина виконує завдання, батьки нагороджують її за успіхи.
Крім того, дитині видається сертифікат, підписаний автором зошита. Сподіваємося, що учень з гордістю принесе сертифікат до школи після канікул.
Завдання згруповані по блоках, названих «День 1», «День 2» і т.д. Для того щоб успішно виконати завдання кожного дня, знадобляться знання з різних шкільних предметів.
Зацікавте ваших учнів!

Скачать | Download:
<!—FFriend—>Веселий зошит для зимових канікул. 1 клас<!—EndFFriend—>

Зеркало | Mirror:
<!—FFriend—>Веселий зошит для зимових канікул. 1 клас<!—EndFFriend—>

Оцените статью
Adblock
detector