ВДГ (\»Велика дитяча газета\»), № 21-22, 2012

ВДГ (\"Велика дитяча газета\"), № 21-22, 2012Название: Велика дитяча газета , № 21-22, 2012
Изд-во: ТОВ «Видавництво \»Мамине сонечко\»
Год: 2012
Стр.: 28
Формат: pdf
Размер: 9.03 MB
Щономера в журналі – цікаве оповідання. У листопадовому випуску журналу «Вигадуй, думай, грай» оповіданні Геннадія Горового «Інтернетмени, або павучата комп’ютерних мереж», який розповідає про несподіванки в житті любитлів комп’ютерів. До свята Української армії — військовий сканворд та незвичайний гороскоп.
В журналі «ВДГ» багато цікавих рубрик. Одна з них – «Цікава Україна», яка розповість в листопадовому номері про те, що на Донеччині знайшли озеро, в якому нижній шар води настільки солоний, що нагадує скло! Також читачі зможуть виконати мальовані завдання про матросів субмарини, яки потрапили до щупалець величезного восьминога!
Рубрика «Школа виживання» доможе врятувати комусь життя — розповідається, як треба поводити себе в наляканому натовпі.
Рубрика «Клуб питайликів», яка дає відповіді на запитання читачів, розкаже про те, як відзначають прихід Нового року в різних країнах. Адже традиції такі різноманітні і дуже несподівані!
Ще одне питання, яке цікавить любителів природи – як живуть риби під кригою? Розповідь про це – в рубриці «Зелений патруль».
Рубрика «Цікава Україна» розповідь про місто Левів – Львів. А на картонній вкладці – картки до «Туристичного лото» із зображенням цікавинок Львова.
ВДГ (\"Велика дитяча газета\"), № 21-22, 2012 ВДГ (\"Велика дитяча газета\"), № 21-22, 2012 ВДГ (\"Велика дитяча газета\"), № 21-22, 2012

№ 21-22 — <!—FFriend—>http://dfiles.ru/files/fk64m3eko<!—EndFFriend—>

Оцените статью
Adblock
detector